Freemium

Vem säger att du inte kan få allt? Och det gratis? Registrera dig nu och få världens bästa rekryteringsplattform kostnadsfritt!

Ett Freemium-konto ger dig grunderna du behöver för att attrahera och anställa rätt kandidat.

Workspace Recruit har de funktioner du behöver för att rekrytera enkelt! Skapa din jobbannons, annonsera, hantera och kommunicera med dina kandidater och samarbeta med dina kollegor, allt i samma rekryteringsverktyg!

Och oroa dig inte – vi har allt det tekniska mumbo-jumbo och GDPR på plats också!!

Premium

Vem säger att du inte kan få allt? Och lite till? Registrera dig nu och få världens bästa rekryteringsplattform med alla extra funktioner!

Ett Premium-konto ger dig inte bara den bästa rekryteringsplattformen i världen, utan gör också jobbet lättare att attrahera och anställa rätt kandidater. Rekrytera smidigt, tidseffektivt med hjälp av automation och dessutom kompetensbaserat! Med Workspace Recruits annonseringslösningar på både jobbsökarsidor och sociala medier kommer du definitivt att få jobbet gjort och nå ut till rätt kandidater!

I premium ingår dessutom en professionell karriärsida som gör det enkelt att attrahera kandidater och stärka ert Employer brand. Karriärsidan är kopplad till er hemsida och har ett sömnlöst integrerat ansökningsförfarande. Snacka om bra kandidatupplevelse!

Workspace Recruit har alla funktioner du behöver för att rekrytera, och oroa dig inte – vi har såklart allt det tekniska mumbo-jumbo och GDPR på plats också!!

Enterprise

När du har allt – men vill ha ännu mer! Sätt din rekrytering på 100 % autopilot och spara tid, pengar och administration!

Med ett Enterprise-konto får du tillgång till funktioner som gör rekrytering till det enklaste i världen – du behöver inte ens veta hur en rekrytering går till – du får de bästa kandidaterna ändå!

Låt Workspace Recruits AI hjälpa dig lägga fokus på kompetenser i stället för magkänslan. Låt automation och triggers föra rekryteringen framåt utan att du behöver lyfta ett finger, samtidigt som du säkerställer att kandidaterna får den återkoppling de vill ha och en riktigt bra upplevelse oavsett om de får jobbet eller inte. Win-win!

När du helt automatiserar din rekryteringsprocess kan du fokusera på det som är viktigt och lägga din tid på din kärnverksamhet, Workspace Recruit gör nämligen jobbet åt dig.