Bil-Bengtsson söker skadetekniker

Vill du arbeta på ett familjärt företag där du har betydelse? Har du dessutom erfarenhet som skadetekniker och är redo att ta ett nytt kliv? Då kan du vara den vi söker till vårt fina skadecenter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som skadetekniker arbetar du självständigt med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. De märken vi arbetar med är Volvo, Renault, Dacia och Toyota.
Vi arbetar i CABAS och CABPlan och i våra fordonsmodellers program så en grundläggande datakunskap är önskvärd.

Vem är du?
Du har fordonsteknisk utbildning med inriktning skadereparation och några års erfarenhet från yrket samt en positiv inställning till att lära dig nya saker. Du tycker att det är roligt att arbeta i ett litet team där alla hjälps åt och du har en yrkesstolthet och ett gott kvalitetstänkande.
Du är ödmjuk och har ett trevligt bemötande mot kolleger och kunder och du tycker att det är roligt att få vara med och påverka din dag. B-körkort är ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi har här en plats i ett trivsamt gäng på 12 personer med skadetekniker, reservdelspersonal, skaderådgivare och lackerare. Arbetet är omväxlande och ingen dag är den andra lik. Det som är ständigt återkommande är den goda stämning vi har byggt upp och gemenskapen mellan avdelningarna.

Bil-Bengtsson bryr sig om sin personal! Vi erbjuder hälsovårdsundersökning, friskvårdsbidrag och personalrabatter på reservdelar, service, drivmedel, tvätt och biluthyrning samt en del andra förmåner i form av utbildning och försäkringar.

Anställningsform, omfattning och placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning med placering i Ystad.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till mig eller till min kollega.

Kerstin Lindh – skadeverkstadschef på 0411-648 29,  kerstin.lindh@bilbengtsson.se

Jennie Johansson – HR-ansvarig på 0411-648 29, jennie.johansson@bilbengtsson.se

Sista ansökningsdag är den 31 augusti. Urvalsarbetet sker löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök redan idag!

Både jag och mitt fantastiska team ser fram emot att höra ifrån dig! Mvh Kerstin Lindh skadeverkstadschef

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Book a Demo

Want a tour of Workspace Recruit? Book a demo and we will show you how easy it can be to find the right candidate!