Nu behövs du i norra Sverige! – Luleå, Piteå, Boden, Älvsbyn

Fotograf: Johan Vall Landskap (johanvallpix.com)

Just nu växer norra Sverige i rask takt!

Stora gröna investeringar som syftar till ett mer hållbart samhälle genomförs just nu på bred front. Vi ser ett ökat behov av kompetens inom flertalet branscher och roller. Därför vill vi komma i kontakt med dig som funderar på ett miljöombyte och som vill bli en viktig del av den stora förändringsprocess som just nu sker i norr.

Poolia arbetar med direktrekrytering och bemanning till våra norrländska företag och för oss är det viktigt att hjälpa dig att hitta ditt drömjobb i ett växande län. Vi har förståelse för att en flytt kan vara ett stort steg och att det kräver planering och tid. Därför ger vi dig nu möjligheten att göra en intresseanmälan och bli delaktig i en unik kandidatbank inom Poolia.

Fotograf: Johan Vall Landskap (johanvallpix.com)

Ansökan

För att anmäla ditt intresse så skickar du in ditt CV genom annonsen, du kommer att få svara på några korta frågor och sedan blir du en del av vår kandidatbank som är särskilt uppbyggd för att matcha dig till rätt jobb i norr. På Poolia blir du aldrig en i mängden och vi tror på att förstå dig som kandidat, för att på bästa sätt kunna matcha dig mot våra samarbetspartners.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Book a Demo

Want a tour of Workspace Recruit? Book a demo and we will show you how easy it can be to find the right candidate!