Spontanansökan Butik

Vår butik är en viktig del av den totala upplevelsen och anläggningen, tack vare ett brett och noggrant utvalt utbud av produkter. Du säljer allt från experiment, teknik, pedagogiska leksaker och böcker till design och presentprodukter. Vi vill alltid kunna erbjuda våra kunder det senaste och mest innovativa som finns på marknaden, allt för att komplettera den unika upplevelsen.

Ditt ansvar blir att bedriva egen försäljning i butiken med stort fokus på varje enskild kund, samt att alltid bemöta både barn och vuxna på ett positivt och engagerat sätt. 

Det är viktigt att du har förmågan att ge ett snabbt och positivt bemötande till alla våra besökare. Du är en utåtriktad och glad problemlösare som gillar högt tempo och har drivkraft i försäljning. Du löser dina arbetsuppgifter både självständigt och som en del av ett arbetslag och du har även en väl utvecklad simultanförmåga

Du behöver ha minst ett år dokumenterad försäljningserfarenhet från detaljhandel och slutförd gymnasieutbildning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Book a Demo

Want a tour of Workspace Recruit? Book a demo and we will show you how easy it can be to find the right candidate!