SWATAB söker en driven Säljare med ett stort kundfokus

Har du erfarenhet av försäljning och vill arbeta i en spännande roll där du driver försäljningen i region Skåne med omnejd? Vill du arbeta på ett företag med en familjär anda där du är omgiven av engagerade, stöttande och erfarna kollegor? Svarar du ja på de här frågorna så kanske vi har ditt drömjobb! Din insats kommer samtidigt att aktivt bidra till den klimatomställning vårt samhälle behöver. SWATAB bidrar till minskad kemikalieanvändning genom en patenterad produkt, och utnämndes till ’Climate Solver 2017’ av Världsnaturfonden och har fått flera andra utmärkelser och erkännanden.

 

Som Säljare och Affärsutvecklare..

kommer du att ansvara för försäljningen av SWATAB’s huvudprodukt DIRO® och dess tillbehör. Dina kunder är i huvudsak kommunala och privata städbolag, kommuner, skolor, tvätterier, hotell samt återförsäljare.

Du kommer att rapportera till försäljningschefen och är baserad på vårt moderna och fräscha huvudkontor som vi delar med bolagen inom Sandbergkoncernen i Malmö, vilken vi också ingår i.

Ansvarsområden och huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • bearbeta nya och existerande kunder

  • fördjupa samarbetet och försäljningen med existerande kunder och återförsäljare

  • ha daglig kundkontakt via både telefon och personliga möten som du bokar själv, en normal vecka gör du minst 10st kundbesök

  • göra korta och långsiktiga sälj- och aktivitetsplaner

  • följa upp genomförda säljinsatser

  • bistå övrig organisation med omvärldsbevakning/ konkurrensbevakning;

  • skapa en god säljstruktur genom en uppdaterad profil i Bolagets CRM system

  • vara på plats på mässor som vi eller våra återförsäljare har arrangerat

För att axla rollen har du..

några års erfarenhet av försäljning och vet att du trivs i rollen. Du arbetar med nykundsbearbetning, affärsutveckling och hantering av etablerade kundrelationer – men även kontakt och försäljning till återförsäljare.

Du har vana att arbeta självständigt med dina processer. Du är strukturerad och organiserad. Du gillar att sälja in lösningar till potentiella kunder, förhandla och har stor känsla för vad som krävs för att kunna expandera både på etablerade marknader såväl som nybruten mark. Har du vana från kommunal verksamhet eller städbranschen ser vi det som ett plus. Du ska ha ett stort affärsfokus och affärsförståelse med hög närvaro på marknaden både proaktivt och långsiktigt.

Du arbetar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person tror vi att du är..

entusiastisk, strukturerad, driven och modig i ditt arbete. Du är öppen och har en entreprenöriell ådra och motiveras av att jobba mot dina egna och teamets uppsatta mål.

Som Affärsutvecklare hos oss är det viktigt att du har en förmåga att strukturera och planera ditt arbete på bästa tänkbara sätt och är bekväm att ringa en potentiell ny kund utan lång förberedelse, samtidigt som du har tålamodet att föra en process framåt under lång tid. Din uthållighet kommer hjälpa dig att lyckas i rollen.

Hos oss kommer du till..

en välkomnande arbetsplats med starka och långsiktiga ägare samtidigt som du är omgiven av engagerade, stöttande och erfarna kollegor. Du kommer att arbeta med en nyskapande produkt inom CleanTech i ett kundorienterat företag med en ”familjesjäl”.

Vi är ett hjärtligt gäng som har kul tillsammans och trivs i varandras sällskap. Vi tror på ”högt i tak” och att arbeta lösningsfokuserat tillsammans.

Vi erbjuder marknadsmässig lön samt har bra förmåner för våra anställda. Tjänstebil ingår i rollen.

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida: www.swatab.se

Om detta är din nästa utmaning..

är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifoga ditt CV. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Niclas Wate på niclas.wate@roirekrytering.se eller 0734-353577 eller bolagets Säljchef Peter Klöfverskjöld på peter@swatab.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Book a Demo

Want a tour of Workspace Recruit? Book a demo and we will show you how easy it can be to find the right candidate!