FAQ

Här listar vi de vanligaste frågor och svar kring våra tjänster. Hittar du inte svaret på din fundering är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Frågor och svar

FÖR UPPDRAGSGIVARE

För supportfrågor kontaktar du din superuser/ systemadministratör som hjälper till med de flesta frågorna som rör Workspace Recuit. Det är den personen som är ansvarig för ert workspace- konto. Om det är enklare frågor kring ert system eller kring funktioner är du välkommen att kontakta support@workspacerecruit.com

Ja, rekryteringsverktyget är mobilanpassat. Dock rekommenderar vi inte att hantera hela processen i mobilen då Workspace Recruit erbjuder många komplexa funktioner. Det är däremot enkelt att hantera kandidater, kommunicera och redigera.

Det går snabbt att sätta upp en snygg och professionell karriärsida som stödjer ditt Employer Brand – läs mer här!

Vi tror på enkelhet och transparens i allt vi gör – därför har vi endast tre priser på rekryteringsverktyget. Kika på vår prislista här!

Klart du kan! Vi samarbetar med några av Sveriges största jobbsökarsidor, så som Monster, Jobbsafari, Blocket jobb m.fl. Och kan därför erbjuda förmånliga paketpriser. Vi är dessutom grymma på sociala medier och erbjuder även annonsering på Facebook, Instagram och Linkedin. Visste du att vi får ut 30% mer på våra kampanjer i sociala medier än branschgenomsnittet.

Rekryteringsverktyget är skapat för att ge största möjlighet flexibilitet utan att vara komplicerat. Skapa ert eget processflöde, ändra, gör om, ändra igen. När du är nöjd, lås processen så andra kan arbeta på samma sätt, eller sätt upp två olika!

Frågor och svar

FÖR ARBETSSÖKANDE

För alla frågor kring att söka ett visst jobb är det arbetsgivaren som annonserar jobbet som du skall höra av dig till. 

Vi på Workspace Recruit kan inte svara på frågor gällande de jobb som våra kunder utannonserar.

När du söker ett jobb där arbetsgivaren använder Workspace Recruit som verktyg registreras din ansökan så snart den är ifylld och inskickad. Vill du sedan gå in och editera din ansökan i efterhand kan du göra detta genom informationen som du fått via epost när du fick bekräftelse på att din ansökan kommit in eller genom att skapa ett kandidatinlogg (välj logga in uppe till höger här på sidan) med den epost du använde när du sökte tjänsten.

Den hanteras av arbetsgivaren som följer sin specifika process. Alla frågor gällande din ansökan hänvisas till arbetsgivaren.

Du kan enkelt ändra i din ansökan genom logga in uppe till höger på denna sida. Välj kandidatinlogg så kommer du till din egen jobbportal.

Du kan enkelt ta bort din ansökan genom att logga in uppe till höger på denna sida. Välj kandidatinlogg så kommer du till din egen jobbportal. Har du inte ett kandidatinlogg så kan du direkt skapa ett och välja samma e-postadress som du använde vid ansökningsförfarandet.

Kontrollera att du fyllt i alla obligatoriska fält i ansökningsformuläret och bifogat dina filer i något av de godkända formaten; pdf, doc, docx eller rtf.

Om du behöver komma i kontakt med vår support ber vi dig mejla oss på support@workspacerecruit.com så hjälper vi dig! Ju mer information om problemet du upplever- desto snabbare kan vi hjälpa dig!

0
kronor kostar i snitt en felrekrytering
0
% använder sig av magkänslan i rekrytering
0
timmar kan du spara i reryteringsprocessen med hjälp av Workspace Recruit
0
% av kandidaterna tappar intresset i långdragna rekryteringar

Nyfiken?

Ta gärna en titt på våra referenser från användarna, eller kika närmare på vilka lösningar vi kan erbjuda.