Administratör till Baker Tilly i Lund

Vi söker en administratör som vill vara vårt ansikte utåt och ge en god service både till våra kunder och medarbetare.

 

Om rollen

Som administratör hos oss agerar du som spindeln i nätet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ta hand om vårt nya moderna kontor i centrala Lund, ta emot våra kunder och vara behjälplig med administrativa arbetsuppgifter till våra kollegor som består av redovisningskonsulter och revisorer. Du kommer ansvara för att vårt kontor är i ordning, trevligt och snyggt. Du kommer även samarbeta mycket med administrationsteamet på företaget och de sitter på vårt kontor i Malmö.

Vi erbjuder dig

Som anställd hos oss är du del i ett sammansvetsat gäng. Du jobbar i ett modernt företag som har siktet inställt på framtiden. Vi värdesätter engagemang och att alla anställda medverkar till vår goda arbetsmiljö. För oss är det en självklarhet med en inkluderande, prestigelös och platt organisation där alla får komma till tals och där alla får vara med att påverka.

 

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och som är strukturerad, noggrann och självgående. Du är social och kommunikativ.

Våra kunder är både svenska och internationella och det krävs att du både talar och skriver god svenska och engelska. Du kommer även ha viss myndighetskontakt.

Eftersom vi till största delen arbetar digitalt så krävs en god dator- och systemvana och systemintresse av olika affärssystem. Vi arbetar mycket i Officebaserade program och PDF-Exchange och kunskaper i dessa samt i Office365 är meriterande.

Du är flexibel och stimuleras av en vardag i högt tempo och snabba förändringar. Du är lösningsorienterad och bra på att prioritera och jobba proaktivt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och om du är rätt person för oss så finns goda möjligheter till utveckling och mer specialisering kring exempelvis IT, HR och arbetsmiljö.

Vi ser gärna att du är bosatt i närheten av Lund och att du har tillgång till körkort.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgraden är inledningsvis 60-80% med arbetstid jämnt fördelad på varje dag måndag-fredag. Goda möjligheter finns till ökning av tjänstgöringsgrad efter hand.

Tillträde enligt överenskommelse.  

 

Ansökan

Låter detta intressant?

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person så vänta inte för länge med din ansökan!

Läs gärna mer om oss på www.bakertillymlt.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss via mejl: rekrytering.mlt@bakertilly.se.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!