Agil testutvecklare till Labatus

Om jobbet

Vill du bli en del av Östergötlands enda verksamhet helt inriktad mot kundernas testprocesser? Vi arbetar med några av de mest innovativa och utmanande projekten inom området för media, IT, telekom, IoT och fordonsindustrin och är viktig del av våra kunders framgång.

Vilka är vi på Labatus?

Vi är ett Linköpingsbaserat företag som har arbetat med mjukvaruutveckling och test sedan 2005. Vi är en liten organisation med flexibilitet och korta beslutsvägar. Vi är medlemmar i Almega och har kollektivavtal med IT&Telekomföretagen (IT-företag).

Vi är verksamma inom följande områden:

  • Certification Test

  • Analytics

  • Test Automation

  • Test Strategy and Education

  • Test Execution

Vem är du?

Som person är du lösningsorienterad och tekniskt intresserad. Om du dessutom är en initiativtagare och vågar ställa frågor kommer du långt hos oss. Det är även viktigt att du är ansvarstagande och noggrann, men också att du är en lagspelare då du kommer att arbeta i team.

Du erbjuds

Du kommer att arbeta med projekt både internt och ute hos kund. Du kommer att arbeta i olika typer av system och använda många olika verktyg för test, testutveckling, automation, integration etc.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med teknik och metodik i framkant. Vi är ledande inom kvalitetssäkring (Q), där vi levererar testtjänster, resurser och analystjänster inom området för media, IT, telekom, IoT och fordonsindustrin.

Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom testområdet och möjligheter att hålla utbildning/föredrag inom din tekniska kompetens inom utbildningar på bl.a yrkeshögskolor.

Vi söker dig som

Vi söker dig med en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom programmering/IT eller som via arbetslivserfarenhet har byggt kompetens inom mjukvaru- eller testutveckling.

Är bekant med Python och ytterligare ett eller flera språk, till exempel JavaScript, Java, C# eller C/C++.

Meriterande om du har ISTQB-certifiering eller tidigare erfarenhet av utvecklings- och testprocesser.

Det är ett krav att du hanterar Svenska och Engelska, flytande i tal och skrift.

För mer information eller frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Mikiver, Interim HR-Specialist robin@linnerman.se

Välkommen med din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!