Application Technichian, Group IT

Axiell Public Library

Axiell utvecklar, i nära samarbete med kunderna, tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Över 1000 biblioteksorganisationer med flera tusen bibliotek använder Axiells bibliotekssystem och Axiell Arena, verktyget för det virtuella biblioteket. Axiells system för arkiv och museum används av över 2600 kunder i världen. Mer än 3 000 skolor använder Axiells system. Axiell Group, med huvudkontor i Lund, har cirka 300 medarbetare och kontor i Sverige, Australien, Danmark, Finland, Kanada, Nederländerna, Nya Zeeland, Storbritannien, Tyskland och USA. Tillsammans utgör vi ett av världens största företag inom den här sektorn. Läs mer om oss och våra produkter på www.axiell.se

Arbetsbeskrivning

Group IT söker nu en applikationsteknik till vårt Application Management Team som ansvarar för installationer, uppgraderingar och daglig drift av våra globala system. Huvuddelen av våra kunder är hostade antingen i Axiells eget hostingcenter eller hos kommersiella molnleverantörer. Vårt Application Management Team består idag av sex personer, en Service Manager och applikationstekniker, varav en går i pension efter sommaren och vi letar nu efter hans ersättare. Teamet arbetar i nära samarbete med våra lokala marknadsorganisationer och kunder. Vi har också ett nära samarbete med supportorganisationen. Kravställande till och acceptanstester av nya releaser från vår utvecklingsavdelning är också en viktig del av jobbet.

Vem är du?

Vi söker en kollega som är nyfiken på teknik och har viljan att lära sig nya saker och vara med och skapa en optimal driftssituation för våra kunder. Du är bra på att följa instruktioner och processer och är mycket noggrann, då våra misstag direkt riskerar att orsaka problem för våra kunder. För rätt person finns det stort utrymme för att vara med att förbättra såväl tekniska lösningar som rutiner och verktyg.

Du är prestigelös och förstår vikten av att samarbeta för att nå ett mål. Du behöver kunna kommunicera flytande på engelska i såväl tal som skrift då vi jobbar i en internationell miljö.

Kvalifikationer:

God erfarenhet och förståelse av..

 • Linuxmiljöer

 • Nätverk

 • Certifikathantering

 • Scripthantering

Erfarenhet av något av följande är meriterande:

 • Amazon Web Services eller andra molnleverantörer

 • SaaS

 • Apache Tomcat, NGINX, Ansible, Docker

 • sql-kompetens

Vi erbjuder:

 • Ett arbete med goda möjligheter till utveckling

 • Samarbete med kollegor i andra länder

 • En spännande marknad med stor potential

 • Ett framgångsrikt och lönsamt företag

 • Ett öppet klimat och en respektfull inställning mellan kollegor

 • Skickliga och motiverade medarbetare med lång erfarenhet

Tjänsten är placerad i Lund och tjänsten är på heltid. Vi går igenom ansökningarna och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Tycker du att det här låter som något som passar dig hoppas vi att du hör av dig! Skicka gärna in personligt brev och CV där du berättar om dina tidigare erfarenheter och varför det här arbetet skulle passa dig.

Skicka din ansökan senast den 18/3. Ansök idag!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!