B2B-säljare till Konkral Microcement

Efter lanseringen av vårt eget varumärke 2019 har vi haft en årlig tillväxt på över 100% och det finns en mycket stor efterfrågan på vår produkt hos hantverkare, bygghandel, arkitekter och privatpersoner. Vi säljer färdigblandad microcement, vilket är ett ytskikt allt fler får upp ögonen för. Mot bakgrund av en stark tillväxt söker vi nu efter innesäljare med starkt eget driv till till vår storsatsning på företagskunder.


Vi erbjuder

Vi är ett litet bolag där man ges förtroende, får ta plats och där egna initiativ välkomnas. Vi är uppskattade av våra kunder men har fortfarande mycket som kan utvecklas kring hur vi lägger upp försäljning, och där kommer du in i bilden. Arbetsplatsen är placerad på Ystadvägen 22 i Malmö. Vi erbjuder flexibla arbetstider och tillsammans tar vi fram ett schema som passar dig och oss. Med fördel är du på plats några dagar i veckan. Du drivs av att kunna påverka din egen lön och även här tar vi tillsammans fram ett upplägg som passar för dig. Din första tid hos oss kommer handla om att du introduceras till vår produkt, går utbildningar hos våra viktigaste leverantörer och blir med i kunddialoger.

Vi söker dig som har god initiativförmåga och är självgående. Du har lätt att skapa relationer, oavsett om det är via telefon, mail eller i kundbesök. I takt med att bolaget växer kommer vi att kunna erbjuda goda möjligheter för den som vill utvecklas och ta större ansvar. Vi vill att du ska bli med oss på en spännande tillväxtresa!

Anställningsform: Heltid med 6 månaders provanställning
Tillträde: Snarast efter ö.k
Placering: Malmö

Rollen

Som B2B säljare kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning och försäljning gentemot arkitekter, beställare, entreprenörer och ibland även privatpersoner. Nyckelordet i våra kontakter med kunder är service, och det är kundnöjdhet som vi mäter vår framgång utifrån – inte bara kronor och ören.

I din roll som B2B-säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Ansvara för och vidareutveckla säljprocessen

  • Med hjälp av din övertygande personlighet, identifiera, kontakta och bearbeta potentiella nya kunder, främst via telefon och dator

  • Vara en ambassadör och ansiktet utåt för Konkral

Utöver att utveckla vår B2B-försäljning söker vi dig som är redo att hugga i där det behövs och som ser det som självklart att hjälpa kollegor när det kör ihop sig. Det kan t ex handla om offertskrivningar eller ordermottagning.

Din erfarenhet och personlighet

Du har har erfarenhet från byggbranschen eller bygghandeln. Om inte så är du troligtvis riktigt duktig säljare och lär dig vår bransch fort. Vi ser gärna att du förstår våra kunders vardag, men har inga krav om att du redan vid start ska ha kunskap om just vår produkt. Med fördel har du ett öga för estetik och design och kan rådge våra kunder i färgval och annat som kan vara betydelsefullt för ett lyckat projekt.

Försäljning och kundvård är naturligt för dig, och du räds inte för att hantera en kund – oavsett om dess upplevelse är positiv eller negativ. Troligtvis har du erfarenhet av eller utbildat dig inom B2B-försäljning. Noggrannhet ligger naturligt för dig. Du får såklart stöd och uppmärksamhet men för att trivas i rollen och hos oss krävs att du är en person som har vana av att stå på egna ben och kan ta egna beslut. Vågar du delge din mening och själv prioritera det som för stunden är viktigast så är det egenskaper som kommer väl till pass. Enkelt sammanfattat så handlar det om ditt höga engagemang, och att dina krav om hög servicenivå gentemot kund och kollegor kommer inifrån.

Vi välkomnar alla sökande och är helt inriktade på att hitta någon som vill bidra till vår tillväxtresa genom sitt engagemang och prestation.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. Vi önskar dock senast mottagit din ansökan den 31 augusti 2022.

Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post på grund av GDPR.

För frågor kring rollen, vänligen kontakta bolagets VD Tobias Bindemo på e-post tb@konkral.se eller telefon 072-601 35 46.

Såklart är du varmt välkommen att läsa mer om oss på https://konkral.se/

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!