Backendutvecklare som vill vara med och påverka och som trivs i en nyfiken miljö

Vill du vara på ett bolag där du får möjlighet att påverka, vara kreativ och bygga nytt? Har du ett intresse av att skapa bra lösningar i komplexa system? Som backendutvecklare hos Billmate arbetar du både med PHP och Node js. Just nu står vi inför en spännande förändring och vi har en intressant tid framför oss. Missa inte möjligheten att bli en av vår familj, det kommer bli riktigt kul! 

När du jobbar som utvecklare hos Billmate är du…

inte bara en levererande utvecklare utan får vara med och påverka bolaget i helhet. Just nu sker det mycket hos Billmate, en ny organisation har skapats och det gamla har lyfts bort för att möta det nya. Med vår nya organisation internt ser vi också fram emot att få vara med att påverka och förändra branschen i stort. 

Som utvecklare i en organisation som Billmate får du möjlighet att ta del av många aspekter i kedjan av tjänster, både i de interna systemen som vi själv använder och i det vi skapar till våra kunder. Din delaktighet i diskussionerna är värdefull så att utvecklingen av de olika systemen blir så bra som möjligt. Våra kunder är både företag och enskilda personer, vilket leder till att du kan göra skillnad för många.  

Det som Billmate står inför just nu kommer att kunna förändra mycket inom en bransch som länge varit konservativ och tänk möjligheten att en dag berätta att du varit med och skapat något som hjälpt så många.  

För att trivas som utvecklare hos Billmate behöver du… 

vara nyfiken och vilja vara med och påverka. Utvecklingsavdelningen är inte enbart en leveransavdelning som producerar kod utan du är med i helheten och tar del av hur systemen kan komma att se ut framöver. Du behöver därmed vara en person som lyfter blicken för att se sammanhang från nya perspektiv och dela med dig om vad du tycker. Du är en person som trivs med att ta ansvar och med din analytiska förmåga hittar du de bästa vägar för att nå resultat. Du trivs också med att jobba i team då du är en bra lagspelare som gärna löser problem tillsammans med dina kollegor.  

Du har/kan: 

  • Erfarenhet av PHP  

  • Erfarenhet av att använda och designa API: er  

  • Kunskap om databaser  

  • Arbetat med AWS & Git tidigare  

  • Skriva tester & felsökning  

  • Erfarenhet av TypeScript  

 Det är meriterande om du har erfarenhet av APTIC eller Node.js   

Billmate är en del av…

Invoice Group som även innefattar Invoice finance och Invoice Inkasso. Vår betallösning Billmate lanserades under 2012 för att möta den nordiska marknadens efterfrågan på smidiga, säkra och heltäckande betallösningar. Billmate AB är ett dotterbolag till det privatägda finansbolaget Invoice Finance AB som startades 2004. Moderbolaget Invoice Finance bedriver finansiella tjänster åt företag inom fakturabelåning, fakturaköp och inkassohantering med marknadens högsta kvalitet och bästa villkor. Alla tre bolagen arbetar under samma tak vilket gör att vi kan ge finansiella råd av högsta kvalitet hela vägen från betalningar till fakturaköp och inkassohantering. Vi strävar efter att skapa förutsättningar för företag att växa genom att erbjuda flexibla och enkla tjänster med marknadens bästa kundsupport. Detta innebär ett stort engagemang samt ständig proaktivitet och tillgänglighet från vår sida. Ingen kund är för liten eller för stor för oss och vår grundinställning är att erbjuda den rätta lösningen för varje kunds behov. 

Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi kan med hjälp av ägarbolagets erfarenhet, kompetens och plattformar erbjuda våra kunder bättre likviditet, minska deras kreditrisker och spara dem tid. Vi fortsätter ständigt utvecklingen av våra betallösningar i nära samarbete med våra kunder och användare. Läs gärna mer HÄR 

Om detta är din nästa utmaning… 

är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Urval sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

I den här rekryteringen samarbetar Billmate med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Lindgren på lina.lindgren@roirekrytering.se 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!