Baker Tilly söker Revisor till vårt kontor i Lund!

Vårt framgångsrika team i härliga Lund, söker nu en erfaren Revisor som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och vi söker dig som vill vara med på vår framtidsresa!  


Om rollen

Som Revisor hos oss jobbar du med kunder i alla typer av branscher vilket gör arbetet både omväxlande och socialt. Ditt arbete är förlagt både ute hos kund och inne på kontoret.

Du kommer att arbeta med revisioner och tillsammans med dina kollegor kommer du att agera bollplank i ekonomiska frågor samt hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner och förbättra sin verksamhet. Tillsammans med ett starkt, kompetent och härligt team av 15 kolleger, kommer du arbeta på vårt fantastiska kontor i Lund.  

Vi erbjuder dig

Som anställd hos oss blir du en del av ett sammansvetsat gäng skickliga medarbetare. Du får verka i en modern arbetsmiljö i ett företag med siktet inställt på framtiden. Vi sätter högt värde på att ha en god kultur och arbetsmiljö, något som alla anställda tar ansvar för. För oss är det en självklarhet med en inkluderande, prestigelös och platt organisation där alla får komma till tals – och där alla får vara med att påverka.

Som Revisor hos oss erbjuds du generösa anställningsförmåner. Inom ramen för din roll, ges du stor frihet under eget ansvar och du får även en personlig utvecklingsplan baserat på dina mål och önskemål kring din egen karriär.

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständigt revisionsarbete på byrå och som vill jobba i en platt organisation där kunskapsutbyte och nära samarbete mellan kolleger värdesätts. Våra kunder är både svenska och internationella och finns i en rad olika branscher. För att lyckas hos oss krävs det att du har god talad och skriftlig svenska och engelska. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunden. Vi sätter stolthet i att vara familjära, prestigelösa och trevliga – vi söker dig som vill ha roligt tillsammans med oss och att du på vägen mot dina och våra mål kan bidra till kontorets goda stämning!

Kvalifikationer

  • Akademisk examen inom ekonomi med inriktning på redovisning

  • Minst 2 års erfarenhet av självständigt kvalificerat revisionsarbete på byrå

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Baker Tilly med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jonas Bågeman på jonas.bageman@roirekrytering.se .

Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är 2022-05-29. Observera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post.


Om Baker Tilly

Baker Tilly Sverige har 805 anställda vid ca 78 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Vi ingår i nätverket Baker Tilly International med verksamhet i 148 länder och ca 37 000 medarbetare totalt.

Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tillys signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International.

Baker Tilly ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation. Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!