Brandskyddskontrollant/besiktningsman

Vi söker brandskyddskontrollant/besiktningsman för utförande av brandskyddskontroller, besiktningar, ventilationsarbeten, rengöringar, sotningar m.m i Stockholm. Fluetec utför sotning och brandskyddskontroll på uppdrag av Storstockholms brandförsvar i Stockholms stad samt Solna stad och Sundbybergs stad och fr.o.m. 2023-04-01 även i Täby och Vallentuna. Totalt är vi drygt 50 anställda i våra fyra bolag inom koncernen. Inom koncernen utför vårt ventilationsföretag Solna Kanalteknik större ventilationsentreprenader med fokus på större aggregatbyten, byten av styr- och reglersystem, projektering, ombyggnad och anpassning av ventilationslösningar för flerbostadshus, kontor och större arbetsplatser m.m. Vi är bland annat avtalsleverantörer till HSB Stockholm. Karriärmöjligheterna inom vår koncern är stora.

Vi har en ny och fräsch fordonspark och arbetar med den senaste tekniken. Vi arbetar uteslutande med roterande undertrycksteknik, så vi erbjuder bästa möjliga arbetsmiljön i branschen och utbildar kontinuerligt våra anställda i yrkesteknik vad gäller roterande undertryckssotning och besiktningsteknik med skorstenskamera nerifrån. Hos oss gör vi verklighet av branschens vision: ingen skorstensfejare ska dö eller skadas på grund av sitt yrkesval.

Hos oss erbjuds intern- och vidareutbildning inom byggnadsteknik, förebyggande brand, förbränningsteknik, ventilationsteknik, lagar och regler m.m. och vi ombesörjer även vidareutbildning till OVK-besiktningsman, radonkonsult, injusterare, projektledare, BAS-P, BAS-U med flera utbildningar för rätt kandidat. Du som är nyfiken på att jobba med stavteknik men som än så länge inte har fått utbildning och handledning – vi är rätt arbetsplats för dig – hos oss utbildas du av personerna som tog in stavteknik till Norden!

Våra distrikt hänger samman geografiskt så det är korta avstånd mellan våra jobb. Vi ser till att sammanlagt närmare 1 miljon stockholmare och skåningar har ett bra brandskydd och inomhusklimat i allt ifrån villor till Sveriges största köpcentrum.

Du har b-körkort och teknikerexamen. Även ensamföretagare med F-skattsedel som vill jobba som underentreprenör till oss är av intresse.

Bostad kan ordnas.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!