Butikssäljare med butiksledaransvar till Optimera Täby

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 66 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 5 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 500 miljarder SEK och har mer än 180 000 anställda i 67 länder.

 

Din roll

Som butikssäljare på Optimera i Täby ingår du i ett väl sammansvetsat team på åtta personer med olika ansvarsområden. Byggsäljare, butikssäljare och lagerpersonal hjälps tillsammans åt för att ge den bästa möjliga service åt kunden. Här har man inställningen att kundens behov går först och alla hjälps åt för att överträffa kundens förväntningar – oavsett titel. I din roll som butiksledare leder du det dagliga säljarbetet i butiken, säkerställer bemanning och schemaläggning, ansvarar för att nya kampanjer sätts upp och skyltas rätt samtidigt som du själv arbetar i butiken med vanligt förekommande butikssysslor. Som butiksledare rapporterar du till enhetschef för Täby. Detta är en tillsvidaretjänst på heltid hos Optimera med sex månaders provanställning. Arbetstiderna varierar mellan 06:00-17:30, måndag till fredag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Ledning av det dagliga säljarbetet i butiken

• Schemaläggning av personal, attestera tider samt ansvar för bemanningen

• Deltagande i förekommande butiksarbete

• Butiksförsäljning av förnödenheter till våra kunder

• Uppackning och exponering av varor i butiken

• Planering och genomförande av marknadsföringsaktiviteter

 

Din profil

För att kunna ta dig an rollen på bästa möjliga sätt tror vi att du har en fullgjord gymnasieexamen samt tidigare erfarenhet från butiksarbete. Har du dessutom arbetat i branschen ser vi detta som meriterande. Likaså om du har B-körkort och/eller tidigare erfarenhet av ledarskap så som arbetsledare eller butiksledare.

Vi söker dig som är beredd på att ge det där lilla extra och vill vara en del av utvecklingen. Du som söker brinner för att ge kundservice på toppnivå. Du är självgående och strukturerad i ditt arbetssätt och har en god planeringsförmåga. Du ska också ha lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor. Eftersom vi vill att våra medarbetare ska känna arbetsglädje och stort engagemang i sitt arbete, kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

SGDS Gruppen erbjuder

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang. Läs mer på https://www.sgdsgruppen.se.

 

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar Optimera med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry, därför vänligen notera att du endast ansöker via denna länk för att vara en del av processen: https://jobb.clevry.com/jobs/2039036-butikssaljare-med-butiksledaransvar-till-optimera-taby . Ansökningar på annat sätt kan ej beaktas.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!