Byggplatschef

AMW CONSTRUCTION – SPECILALISTER PÅ FÖRSKOLOR

Byggplatschef  Samhällsfastigheter

AMW Construction AB

Korta fakta om jobbet som byggplatschef

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

 

 

Om jobbet

AMW Construction är ett bygg- och fastighetsutvecklingsföretag i ständig utveckling. Företaget arbetar främst med förskolor, skolor och olika typer av vårdfastigheter. Våra uppdragsgivare och hyresgäster är främst kommuner och större utbildnings- och vårdkoncerner. Vi erbjuder heltäckande tjänster inom byggsektorn. Vi hanterar hela kedjan från projektering, byggnation och styrning av byggentreprenader till slutgiltigt ägande och förvaltning av fastigheterna.

I vår koncern äger, utvecklar och förvaltar vi också egna kommersiella fastigheter och bostäder.

AMW Construction expanderar och vi söker nu tillsammans med Scandinavian Building

Construction AB erfarna: Platschefer

 

Som platschef ansvarar du för att leda, styra och driva arbetet i tilldelade entreprenadprojekt enligt AMW Construction riktlinjer och höga krav. Tjänsten inkluderar ansvar för projektets genomförande inom ramen för förväntad kvalitet, tid och budget. Du kommer att bli en nyckelspelare i ett bolag som agerar långsiktigt med hög utvecklingstakt.

Placeringsort är respektive projektetablering inom Skåne Län.  Vi har kontor i Helsingborg, Ängelholm, Hässleholm och Växjö.

Vi söker dig som har erfarenhet som platschef i entreprenadbolag. Lång erfarenhet kan kompensera för avsaknad av formell utbildning.

Du bygger personliga relationer inom verksamheten genom att kommunicera tydligt, öppet och ärligt med såväl teamchefer, medarbetare som med våra kunder. Du delar med dig av information och kunskap för att uppnå önskade resultat hos alla. Du värderar samarbetet högt för att gruppen ska prestera och du planerar på både kort och lång sikt med förmågan att anpassa planeringen efter nya omständigheter.

Arbetet kräver vidare att du är en noggrann person med ett professionellt och affärsmässigt uppträdande i din yrkesroll.

Du drivs och motiveras av att leverera goda resultat och att ha ett totalansvar för verksamhetens projekt och medarbetare.

Hos oss får du ett tydligt stöd och en daglig kommunikation med vår engagerade och erfarna byggchef. Vi arbetar med korta beslutsvägar och som platschef kommer du ha ett nära samarbete med bolagets hela ledningsteam.

 

Kvalifikationer

Vi söker en person med:

·        Minst tre års erfarenhet av rollen som platschef eller likvärdig position

·        Tekniskt erfaren och yrkeskunnig

·        Kompetens inom ekonomisk uppföljning

·        Goda kunskaper i AB 04 och ABT 06

·        Kunskap i ABK 09 och ABFF 15 är inget krav, men meriterande,

·        Goda kunskaper i svenska, muntligt såväl skriftligt.

·        Grundläggande kunskaper i engelska

·        Språkkunskaper litauiska är meriterande

·        Datakunskap

·        B-körkort

Ansök idag

Till tjänsten kommer vi att göra ett löpande urval, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Bengt Myhrman, Marknadschef telefon 0763-985700 eller mail till info@amwgruppen.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!