Vår ekonomiavdelning söker ekonomichef!

Mycket spännande pågår inom väggarna på ScanFast och nu är det dags att expandera vår fina ekonomiavdelning. Vi söker en ekonomichef med bred kompetens, redo att inspirera och utveckla ScanFast.

Din nästa utmaning

Som ekonomichef hos oss blir du medlem i företagets ledningsgrupp och levererar löpande rapportering av resultat och ekonomiska analyser. Utöver det arbetar du med säker hand över en rad uppgifter som kommer med tjänsten.

Exempel på områden där vi vill att du briljerar:

  • Personalansvar för ekonomiavdelningen.

  • Ta hand om av outsourcade funktioner, processer för budget, prognos och uppföljning, intern kontroll, nyckeltal, analyser och rapportskrivning.

  • Ansvar för koncernrapportering till moderbolag, systemstöd, utveckling och automatisering, instruktioner och rutiner för ekonomifunktionen.

  • Driva och delta i arbetet med att kontinuerligt utveckla processer och rutiner. Integrera finansiell planering, styrning, processer och rutiner vid uppköp eller sammanslagningar.

Hur är stämningen på jobbet?

Citat från några av våra medarbetare:

”Vi är ett familjeföretag och den känslan framgår verkligen, man värnar om varandra och har stor förståelse för hur privatlivet påverkar arbetslivet.”

”På fredagar har vi en lite längre gemensam frukost, som företaget bjuder på. Med jämna mellanrum drar vi ihop AW:s eller någon annan rolig aktivitet!”

”Ledningen är duktiga på att inkludera alla i företagets mål, att varje medarbetare känner att just sin uppgift är viktig. Kollegorna är hjälpsamma och vi är ett väldigt gott gäng!”

Fler saker som gör livet extra trevligt hos oss:

  • Sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

  • Privat tjänstepension.

  • Vara med och utveckla både företaget och ekonomiteamet.

  • Härliga resor till länder som Spanien, Italien och England. Var med och välj vart vi åker nästa gång!

Nu återstår bara en sak. Skicka in din ansökan.

Känner du att du är klippt och skuren för att tillföra ny kompetens till både ledning och ekonomiavdelning? Vi ser med spänning fram emot att höra från dig.

Om ScanFast

ScanFast är ett rikstäckande familjeföretag med rötterna i Bohuslän och Uddevalla på den svenska västkusten. Vår verksamhet utgörs av en lösningsorienterad direktförsäljning till alla typer av byggföretag och byggindustrier i Sverige.

Vi är specialister på tryckluftsdrivna verktyg som spikpistoler, eldrivna verktyg som najmaskiner och tillhörande infästning såsom najtråd, lös skruv och rullbandad spik. Kort sagt: Vi är specialister på infästning!

Kontaktpersoner för tjänsten är:

Linn Astonson linn.astonson@scanfast.se 0705 188104

Sebastian Kleveros sebastian.kleveros@scanfast.se 0705 188858

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!