Chief Engineer Plant & Piping

Nu söker vi dig som vill stärka oss som Chief Engineer inom Plant & Piping på Metso Outotec.
En spännande roll där du ges ett stort ansvar och får arbeta med varierade projekt inom ett starkt och växande företag.
Läs mer om tjänsten nedan och tveka inte att ta kontakt vid frågor.

Om avdelningen och tjänsten

Som Chief Engineer kommer du i första hand att leda arbetet med att ta fram funktionella och optimerade layouter till de anläggningar som vi projekterar. Beroende på projektens storlek och omfattning kommer det team du leder att kunna variera från att bara omfatta dig själv, till ett antal konstruktörer. Utöver att själv utföra direkt konstruktionsarbete kommer du i din roll som ledare att ansvara för disciplinens planering, uppföljning och kvalitet i projekten.

Du kommer också att ansvara för att definiera och kalkylera disciplinens åtaganden i försäljningsuppdrag, samt bistå våra produktgrupper i utvecklings- och produktifieringsuppdrag. Internt kommer även en viktig del av ditt arbete vara att bidra till avdelningens utveckling och effektivisering av arbetsverktyg, processer och rutiner.

Du rapporterar till projektledning och övergripande konstruktionsansvariga i projekt, samt till chefen för avdelningen Plant and Piping Engineering.

Vi erbjuder dig en möjlighet att bidra till framtidens världsledande hållbara smältverksteknologier. Du får arbeta på vårt helt nya moderna kontor i ett mycket vänligt, respektfullt och engagerande arbetsklimat med utmanande, omväxlande och intressanta uppdrag. Du får möjligheten att känna gemenskapen i projektteamen men också stå på egna ben där du har direkt kundkontakt.


Copyright Metso Outotec

Vem är du?

Du är en person som har lätt för att samarbeta och leda ditt team framgångsrikt i projekt.
Vi tror att du är en prestigelös, en stark kommunikatör som har förmågan att hugga i där det behövs.
För oss är det viktigt att du vill stärka oss långsiktigt och vara en del av ett bolag som växer och som är villiga att satsa på dig och din karriär.

För att lyckas i rollen tror vi har du några års erfarenhet inom projektering av industriella anläggningsprojekt, där du arbetat med exempelvis layouter, processutrustning och rörkonstruktion. Har du dessutom erfarenheter från att ha arbetat operativt inom processindustrin, framför allt smältverk, så är det meriterande.
I våra uppdrag använder vi främst Bentleys, Avevas och Dassaults applikationer. Så kunskap i dessa programvaror ser vi som meriterande.

Krav:
• Högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning mot maskinteknik eller likvärdigt.
• Goda kunskaper i både Svenska och Engelska i tal och skrift.

Eftersom våra kunder finns runt om i världen så har du förmågan och viljan att resa såväl inrikes som utrikes.

 

Beskriver det här dig och är du intresserad av att vara med i vårt team? Tveka inte på att ansöka eller höra av dig för mer information till Rekryteringskonsult Rasmus Andersson: 070-497 54 62

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!