Controller till Pelly Group i Jönköping

Är du analytisk och utvecklingsinriktad med en stor portion flexibilitet? Är du en motiverad person som älskar att driva förbättringar och skapa resultat? Då har vi den perfekta rollen för dig! Vi söker just nu en Controller till Pelly Group i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Vi söker en Controller med stark analytisk förmåga och en passion för att driva ständiga förbättringar. I denna nyckelroll kommer du att ansvara för flera betydelsefulla arbetsuppgifter och områden. Du kommer att driva budget- och prognosarbete samt följa upp resultat. Genom att noggrant undersöka kostnader och utfall kommer du att ansvara för att föreslå åtgärder för att förbättra och utveckla verksamheten. Du kommer också att arbeta med att effektivisera rutiner genom interna kontroller och automatisering.

Som Controller på Pelly Group kommer du att ha tätt samarbete med bolagets CFO och bli en viktig del av beslutsfattandet genom att tillhandahålla välgrundade underlag för ekonomistyrning och olika frågor kopplade till verksamheten. Du kommer att ha möjlighet att påverka beslutsprocesser genom din expertis och förmåga att kunna se helheten.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet alternativt relevant praktisk erfarenhet. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara nyfiken och ha en stark analytisk förmåga. Du motiveras av utveckling och är ständigt driven att hitta förbättringsmöjligheter. Du kommunicerar obehindrat i såväl det svenska som engelska språket och är en van användare av affärssystem. För att klara av rollen som Controller är det ett krav att ha mycket goda kunskaper i Excel.   

Som person är du strukturerad, målfokuserad och har förmågan att förstå kopplingen mellan affär och ekonomi. Vi värdesätter även egenskaper som nyfikenhet och prestigelöshet, där du tar ett helhetsansvar och är redo att hjälpa till inom olika områden. Din noggrannhet och ditt fokus på detaljer är viktiga för att säkerställa att dina arbetsuppgifter genomförs på bästa sätt. Vidare bör du vara kommunikativ för att på ett pedagogiskt sätt kunna förmedla information till chefer och kollegor inom organisationen.

Om bolaget

Pelly Group, med huvudkontor i Jönköping, erbjuder och utvecklar innovativa förvaringslösningar för kök, garderob och förvaring i hemmets olika rum. Vi arbetar B2B genom våra varumärken LG Collection, Mirro, Pelly System och Pelly Components.
I Pelly Group ingår bolagen, UAB Pelly Baltic, Mirro AB samt LG Collection AB. Produktionen sker i våra egna fabriker i Sverige och Litauen.
Koncernens bolag utgör tillsammans en av de ledande leverantörerna av förvaringslösningar i Norden och exporterar till över 50 länder globalt.

Pelly Group ägs av Segulah.

Vid eventuella frågor: Kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Lovisa Fransson på Lovisa.Fransson@poolia.se eller 072-987 27 50

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!