Dogman söker en Hundfrisör till salongen på Väla

Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående, noggrann och kunna bemöta kunderna på ett trevligt och professionellt sätt.

Vem är du?

Vi söker en utbildad trimmare eller en person med erfarenhet från yrket. Det viktigaste är att du kan vardagsklippningar och att följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du tycker om att ge människor service och gillar när det är högt tempo. Som person är du öppen, framåt, ordningsam och disciplinerad med en egen drivkraft. Du har en vilja till omsorgsförsäljning och är inte rädd att hugga in i butiksarbetet när det blir en stund över.

Profil & Bakgrund      

Du har

  • En mogen inställning till kundservice

  • En teamorienterad stil

  • Arbetar metodiskt, målinriktat och självständigt

  • En vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa

  • Utbildning eller erfarenhet från hundfrisöryrket

Vad erbjuder Dogman

Förutom att erbjuda en spännande tjänst i ett växande bolag erbjuder vi en arbetsplats med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade.

Salongen är fullt utrustad med modern och ergonomisk utrustning. Du har ansvar för att salongen hålls i toppskick och att våra kunder behandlas med respekt. Att klippa och vårda djur i vår salong är din huvudsakliga uppgift men i tjänsten kan du även behöva vara behjälplig med butikskötsel, påfyllning av varor och försäljning i de dagliga arbetsuppgifterna.

Anställningsform: Vikariat 10-30h/veckan (1 år) med möjlighet till heltid.
Rapportering sker till: Butikschef
Placering: Dogman Väla, Helsingborg
Tillträde: Snarast

Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman;

”Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats.”

”Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.”

”Vi arbetar i en intressant bransch där man kan påverka utgången på företagets resultat genom det arbete vi dagligen gör. Engagerade och dedikerade medarbetare!

Ansökan

Tycker du att du känner igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifogar ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Rekrytering sker löpande och uppdraget kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag är 2/7-23.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Pernilla Rosdahl, butikschef, på mail pernilla.rosdahl@dogman.se

Om Dogman

AB Dogman är idag Nordens ledande aktör inom husdjurstillbehör och importerar, distribuerar och marknadsför produkter inom husdjurssegmentet samt häst och ryttare. Vi utvecklar vårt sortiment inom våra varumärken Dogman, Jacson, Shiro & Malou och Kennel Equip med visionen om att skapa ”Det bästa valet för bästa vännen”. Dogman finns idag representerade med bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Dogman är grundat 1965 och ägs av BrA Invest.

I september 2017 förvärvade Dogman sina första butiker för att starta en egen butikskedja. Idag är vi 43 butiker i Sverige, Norge, Finland och Spanien och vi växer ständigt med nya etableringar i Norden. Under sommaren 2019 lanserades e-handel under eget varumärke.

Läs gärna mer om oss på; www.dogman.com (http://www.dogman.com/).

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!