Dogman söker lagerpersonal i Åstorp

Dogman söker Lagerpersonal.

AB Dogman är en av Nordens ledande aktör inom husdjurstillbehör och importerar, distribuerar och marknadsför produkter inom husdjurssegmentet samt häst och ryttare. Vi utvecklar vårt sortiment inom våra varumärken Dogman och Jacson med visionen om att skapa ”Det Bästa Valet för Bästa Vännen”. Dogman finns idag representerade med bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland och år 2020 uppgick omsättningen till 400 MSEK med god lönsamhet. Dogman är grundat 1965 och är cirka 180 anställda och ägs av BrA Invest.

I september 2017 förvärvade Dogman sina första butiker för att starta en egen butikskedja. Idag är vi 32 butiker i Sverige och Norge. Under sommaren 2019 lanserades e-handel under eget varumärke. E-handel som affärsområde startade två år tidigare då en mindre norsk aktör förvärvats.

Dogman har sedan 2015 samarbetat med företaget Great Place to Work i strävan om att bli Sveriges bästa arbetsplats inom jämförbara branscher. De tre senaste åren har Dogman blivit certifierade enligt Great Place to Works internationella standard och klassas som en av Sveriges bättre arbetsplatser.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att sätta höga mål och jobba hårt för att nå dem. För att lyckas i rollen krävs att du är tävlingsinriktad, initiativtagande och har högt kundfokus. Du tycker om att jobba i en resultatorienterad miljö med tydliga mål och högt tempo.

Dina kollegor uppskattar dig för ditt positiva och lösningsorienterade förhållningssätt och att du alltid sätter laget före jaget.

Rollen kräver flytande svenska i tal och skrift, truckkort A1 och B3. Erfarenhet av B3 (skjutstativtruck) är en stor fördel.

 

Arbetsuppgifter

Dina primära uppgifter kommer att vara orderplock och godsmottagning.

Du ingår i vårt team på lagret om ca 23 personer där ni tillsammans jobbar för att uppnå avdelningens mål.

Anställningsform: Heltid, provanställning 6 månader

Placering: Åstorp
Rapportering sker till Lagerchefen
Start omgående. 

Arbetstider: 07–16 måndag-torsdag och 07–13 fredagar
Lön enligt Handelsavtal med möjlighet till bonus.

 Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker via vår hemsida https://karriar.dogman.com/ Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

 

Välkommen med din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!