Drifttekniker

Om företaget

Delagott utvecklar och förvaltar fastigheter, i första hand bostadsrättsföreningar. Vi hjälper till med teknisk och ekonomisk förvaltning med tillhörande tjänster. Vårt huvudkontor ligger i Kungliga Myntet på Kungsholmen i Stockholm och vi har flera lokala förvaltningskontor i Stockholm och Malmö, som drivs av franchisetagare. Vi är cirka 65 personer som jobbar på Delagott, varav ett 15-tal på huvudkontoret. Vi har bland annat blivit utnämnda till Veckans Affärer Superföretag, vi har god tillväxt och lönsamhet.

Om tjänsten

Vi söker nu en ny medarbetare till vår teknikavdelning. Du är drifttekniker med flera års erfarenhet av att styra och reglera värme och ventilationssystem. Du är intresserad av energieffektivisering. Du blir vår specialist på att trimma funktionen i våra kunders fastigheter. Som bas för din anställning tror vi att det är bra om du har ett eller ett par fasta uppdrag, hos våra kunder, med återkommande ronderingar.

Om dig

För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, flexibel och en drivande person som gillar att ta egna initiativ. Du har en god analytisk och kommunikativ förmåga och kan både tolka, reglera samt kommunicera styrning på ett tydligt sätt till dina kollegor och kunder. 

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och att det ska kännas rätt för både dig och oss.  

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, med ett gott arbetsklimat och goda möjligheter till utveckling. Vi är ett företag som växer och har en ambitiös tillväxtplan, som medarbetare på den resan har du möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling. Vi ser gärna att du på sikt engagerar dig och utvecklas inom områden som du finner intressanta. 

Vi värnar om våra anställda och tycker om att göra saker tillsammans. När de anställda mår bra mår också företaget och våra kunder bra. Bland annat har vi företagsträning varannan vecka, friskvårdsbidrag och andra aktiviteter på regelbunden basis, för de som vill.

Kvalifikationer

Driftteknikerutbildning, alternativt motsvarande kunskap från arbete inom relevanta verksamheter, minst tre års erfarenhet.

Om anställningen

Start: 1-3 månader.

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Är du redo för nästa utmaning? Du är då varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vid frågor, vänligen kontakta emma.danielsson@delagott.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!