Driftingenjör till Öckerö Fastigheter

Öckerö kommuns fastighetsbolag. Beläget i en fantastisk skärgårdsmiljö med närhet till Göteborg

Är du en engagerad och driven medarbetare som trivs i sammanhang där du får ta stort ansvar?

Vi på Öckerö Fastigheter söker dig som vill bli en del av ett trevligt team, i dagsläget bestående av 20 medarbetare. Hos oss erbjuds du en roll där du får möjlighet att utveckla dig själv, din tjänst och bolaget.

Koncernen Öckerö Fastigheter ägs helt av Öckerö kommun. Vi bygger och förvaltar bostäder, lokaler, servicehus, skolor, idrottsanläggningar och IT-infrastruktur. Genom våra verksamheter är vi en stor del av öbornas vardag – och ett kraftfullt verktyg för en stark och hållbar utveckling av Öckeröarna.

Vi äger 438 bostäder och ungefär 55 000 kvm lokalyta. Dessutom bygger vi stadsnät av fiber på samtliga kommunens öar.

Öckerö Fastigheter vill verka för en bättre vardag för alla som bor och arbetar på våra vackra öar. För oss är Service och Trygghet våra viktigaste ledord.

Om tjänsten
I rollen som drifttekniker kommer du huvudsakligen att arbeta med:

 • Styr och driftoptimering

 • Digitalisering och utveckling av våra fastigheter

 • Projektering/projektledning av underhållsprojekt

 • Elrevisionsbesiktningar

 • Ansvar för installationer

 • Energideklarationer

 • Administration och dokumentation

 • Avtal kyl, värme, pumpservice etc

Du ingår i verksamhetsområdet Förvaltning som idag består av fyra medarbetare. Ni bildar ett tight team och tillsammans med vår serviceavdelning underhåller och förvaltar vi bolagets fastigheter, det finns också ett gemensamt ansvar för diverse uppgifter på kontoret.

Vi erbjuder
Hos oss på Öckerö Fastigheter blir du en viktig spelare i vårt fastighetsteam. Är du intresserad av offentlig sektor är detta rätt riktning för dig då du i rollen ges möjlighet att vara med och påverka och utveckla både dig själv och bolaget som helhet.

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Om dig
Vi tror att du som söker har utbildning med inriktning El, Styr, Vvs och har vana att jobba både på kontor och ute i fastigheterna. Att du är strukturerad och noggrann. Vi ser gärna att du har en positiv och lösningsorienterad inställning och bidrar aktivt till ett gott samarbete på bolaget.

Utöver ovan tror vi att du:

 • Har väldigt god datorvana

 • Kommunicerar tydligt i både tal och skrift

 • Du har lätt för att bemöta och kommunicera med nya människor, förstå deras behov och ge god service

 • Har lätt för förändringsarbeten och aktivt söker ny information som kan utveckla dig och din roll

För att trivas i rollen som drifttekniker söker vi dig som är driven och van att ta egna initiativ. God förmåga att strukturera ditt arbete och att du är ansvarstagande. Du är social, gillar att arbeta i grupp men också självständigt.

För att passa in hos oss söker vi dig som är engagerad och prestigelös, du ser vad som behöver göras och innehar en vilja att ta dig an nya uppgifter. Hos oss arbetar vi för att man ska stödja varandra, varför det kan bli aktuellt att under tider utföra arbetsuppgifter som ligger utanför ditt direkta ansvarsområde.

Ansökan
Du bifogar din ansökan genom att fylla i formuläret. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten så är du välkommen att kontakta Jonas Andersson på Jonas.andersson@ockero.se

Läs gärna mer om oss här.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!