Driven intern säljare till vårt kontor i Stockholm

Har du ambitioner att utvecklas i en säljroll i en internationell koncern? Då kan du vara den vi är ute efter!

 

Det spelar ingen roll om du har provat att sälja metaller tidigare – vi ger Dig en noggrann och löpande utbildning. Det viktigaste är att du gillar att prata med kunder och är stolt över att ge en bra service.

Du kommer att vara en del av vår kärnverksamhet, och därför kommer du också regelbundet att samordna med våra andra avdelningar i Sverige och utomlands.

Ansvarsområden:

Som intern säljare ingår du i ett dynamiskt säljteam präglat av driv och hög energinivå, där du är med och tar ansvar  för den dagliga professionella servicen och kommunikationen med våra kunder.

Du trivs med en varierad vardag, där telefonen kan vara ett styrande inslag och där du servar kunder från kontoret.

Din kontaktyta blir stor och du kommer att spela en viktig roll som länk mellan försäljning, produktion, kunder och leverantörer.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a omfatta:

 • Svara på kundförfrågningar och skapa ett nära samarbete med kunderna

 • Förstå kundens behov och sparra med kunden gällande produktval

 • Förbereda och följa upp offerter för att ta hem affären

 • Upprätta order i SAP och säkerställa intern samordning

 • Hålla kontakt med leverantörer och kunder under hela processen från förfrågan till leverans

 • Sälja in våra digitala lösningar till våra kunder, inklusive webbshoppen

 • Arbeta med CRM, inklusive generering av leads

Den ideala kandidaten:

Du är en utpräglad lagspelare som tar ansvar för att hitta rätt lösningar för kunden.

Du har affärsförståelse, ett skarpt kundfokus, arbetar dedikerat med arbetsuppgifterna och har känsla för bra affärsmannaskap.

Du trivs med att prata med människor och bygga relationer och du sätter en stolthet i att ge god och professionell service och professionell sparring. Du har en relevant teoretisk kommersiell utbildning och gärna praktisk erfarenhet från en säljarroll. Det är en fördel om du har kunskap om SAP eller annat affärssystem, då en god förståelse för systemet är väsentligt för effektiv kund- och orderhantering.

Dessutom förväntar vi oss att du:

 • Har god kommunikationsförmåga och bygger naturligt relationer i ditt dagliga arbete

 • Är nyfiken och vill söka professionell kunskap om våra produkter

 • Kommunicerar utan ansträngning på engelska i tal och skrift

 • Trivs med många olika arbetsuppgifter, där du själv ansvarar för att prioritera och slutföra uppgifterna

 • Arbetar bra både självständigt och i team

Vi erbjuder:

En spännande tjänst med många och mångsidiga utmaningar samt goda möjligheter att utveckla dig personligen och professionellt i ett företag med en tydlig tillväxtstrategi. Det är fokus på löpande utveckling och optimering. Organisationen präglas också av korta, okomplicerade beslutsvägar och respektfull kommunikation, där problem löses informellt. Alumeco är en platt, säljdriven organisation som lever på att fokusera på god service, även mellan kollegor.

Från första dagen får du en grundlig utbildning i våra produkter och verksamhet och du kommer att ingå i vårt Onboarding-program tillsammans med andra nyanställda. Vi lägger stor vikt vid en god arbetsmiljö och en positiv och informell ton.

Vi fokuserar på välmående och hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag, hälsoundersökning vart annat år och möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring. Dessutom hålls årliga aktiviteter som motionslopp, jul- och sommarfester där vi träffar varandra i en mer informell miljö.

Har du några frågor omkring befattningen eller företaget är du välkommen att kontakta Niclas Jangenfeldt nij@alumeco.se. Vi ser fram emot din ansökan och CV snarast möjligt, men senast den 30-09-2022. För ytterligare information om företaget besök vår hemsida www.alumeco.se

Alumeco A/S är en starkt konsoliderad internationellt verksam handelskoncern med huvudkontor i Danmark. Koncernen är specialiserad inom aluminium, mässing, koppar och rostfritt för den metallkrävande industrin, och bygger på engagerade och framtidsorienterade medarbetare. Koncernen har en tydlig tillväxtstrategi med fokus på utveckling av nya koncept och kompetensutveckling av de anställda. Huvudkärnvärden är kundfokus och affärssinne. Koncernen har en omsättning på ca. € 600 milj. och sysselsätter mer än 1.000 anställda över hela världen.

Vi är Skandinaviens ledande leverantör av aluminium, rödmetaller och rostfritt till den metallbearbetande industrin och har i Sverige en omsättning på 1.200 MSEK per år och 42 engagerade medarbetare. Sedan etableringen 1996 har vi expanderat samtidigt som vi har fokuserat på kvalitet i orderhantering och leveranser ”just in time”. Alumeco Sverige AB finns idag representerade på 6 platser i Sverige.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!