Driven och affärsinriktad sälj- och projektledare sökes till Exakta Print

Exakta Group AB är ett av de ledande grafiska företagen i Sverige med både stora privata och offentliga kunder. Exaktas koncept bygger på det lilla företagets engagemang med det stora företagets resurser. Korta beslutsvägar i en ägarledd koncern skapar en handlingskraftig organisation där förändring är ett naturligt tillstånd för fortsatt framgång.

Nu söker vi en driven och affärsinriktad sälj- och projektledare med ett antal års erfarenhet inom den grafiska branschen till vårt största bolag inom koncernen, Exakta Print. I vårt tryckeri kombinerar vi traditionell och modern tryckteknik vilket gör att vi kan erbjuda kvalitativt tryck i alla former och format. Vi har den senaste tekniken och kunskapen att optimera både resultat och ekonomi för våra kunders olika trycksaker. I vår produktion trycker vi allt från magasin, tidskrifter, förpackningar, bipacksedlar, böcker och brevpapper till skyltar och butiksmaterial.

Dina arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att sälja vårt erbjudande inom B2B samt att projektleda och genomföra våra anbud från start till mål. Du kommer arbeta med fokus på retailbranschen och tillhörande detaljhandel. För att lyckas i rollen måste du gilla att göra affärer och ha förståelse för att räkna hem lönsamma uppdrag samtidigt som du ser till att få nöjda kunder. Uppdraget innebär både att upprätthålla och utveckla befintliga kundkontakter som att jobba med nykundsbearbetning.

I ditt ansvar ingår att ha fokus och god kännedom om marknaden och konkurrenter. Du har en god ekonomisk förståelse, och hanterar din egen säljbudget på ett självklart sätt.

Din profil

Kravprofil:

– Mål och resultatinriktad

– Några års dokumenterad erfarenhet från den grafiska branschen

– God samarbetsförmåga

– Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:

– Affärserfarenhet av detaljhandeln och retailbranschen

Om företaget

Exakta Group har med våra 250 medarbetare tagit positionen som Sveriges största grafiska företag. Med huvudkontor i Malmö och verksamhet i Hässleholm, Borås, Lidköping, Karlstad och Stockholm kan vi möta våra kunder lokalt, där vi bygger nära relationer. Exakta är ett privatägt företag, där ägarna också är operativt delaktiga. Verksamheten präglas av entreprenörskap, där vi hellre ser möjligheter än hinder. Genom en platt organisation, med medarbetare som får ta egna beslut, har vi skapat en kultur av god gemenskap och en känsla av att vi är bäst i förändring. Vi är stolta över tryck på papper, men också fullt fokuserade på att utvecklas vidare för att möta våra kunders framtida behov. Vår värdegrund bygger på Långsiktighet, Passion, Mod, Ansvar och att vi är det vi heter, Exakta.

Placering & Start

Företaget har sitt huvudkontor i Malmö där även tjänsten är placerad och start sker enligt överenskommelse.

Ansökan & Frågor

Är du intresserad av tjänsten bör du söka snarast då urval sker löpande. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Mats Björklund, 010-405 18 29.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!