Ekonomiassistent till HBS Nordics huvudkontor i Malmö

Har du erfarenhet från en roll som ekonomiassistent? Är du noggrann, strukturerad och trivs i en självständig roll med eget ansvar? Vi på HBS Nordic brinner för avancerad hudvård och växlar nu upp med ytterligare en medarbetare till vårt engagerade ekonomiteam i Malmö!

Om HBS Nordic

Vi arbetar med några av de starkaste salongsmärkena på den nordiska hudvårdsmarknaden – Exuviance, Neostrata och Heliocare. En gedigen kunskap och stor passion för hälsa och skönhet har gett oss framgång i över 25 år. Tillsammans med våra kunder tillika ambassadörer – hudvårdssalonger, estetiska kliniker och butiker – har vi som mål och mission att hjälpa människor till ett ökat välmående. Vi har närmare 50 anställda och vårt kunniga team finns utspritt över hela Norden. Vårt huvudkontor finns i Malmö. Vi brinner för att utveckla hudvårdsbranschen och att hjälpa så många som möjligt att hitta rätt produkter och behandlingar för sin hud.

Läs mer om oss påhttps://www.hbsnordic.se/

Din nya tjänst

Som ekonomiassistent på HBS Nordic blir du en viktig spelare i vårt ekonomiteam som består av tre personer. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för företagets löpande ekonomiarbete där ditt specialistområde kommer innebära fokus på kund- och leverantörsreskontra. Vi är ett litet och tight team så hos oss arbetar vi med stor flexibilitet och hjälpsamhet, även om vi i grunden har tydliga ansvarsområden. Vårt team består idag av CFO, Redovisningschef, Redovisningsekonom och nu söker vi kompletterande kompetens i form av en ambitiös ekonomiassistent! Förutom dina kollegor inom ekonomiteamet, kommer du ha ett nära samarbete internt med exempelvis försäljning och marknad och externt med kunder, leverantörer och myndigheter. Då vårt team ansvarar för den nordiska marknaden har du även kontakt med externa partners i Danmark, Norge och Finland.

Hos oss kommer ditt ansvarsområde innebära: 

 • Hantering och kontering av fakturor

 • Betalningar

 • Påminnelsehantering

 • Återrapportering 

 • Fakturering

 • Momshantering

 • Registervård

Du rapporterar direkt till vår Redovisningschef som också utgår från huvudkontoret i Malmö. Tjänsten är en heltidsanställning med start så snart som möjligt efter överenskommelse. Då vi dagligen arbetar nära tillsammans utgår vi från kontoret som arbetsplats, med utrymme för viss flexibilitet. 

Din bakgrund:

Vi söker dig som har:

 • Något års erfarenhet från en liknande roll

 • Gymnasieutbildning inom ekonomi, KY-utbildning eller motsvarande. 

 • Goda kunskaper i Excel

 • Erfarenhet av arbete i något affärssystem

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt förståelse för de skandinaviska språken

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av:

 • Microsoft Business Central eller NAV (Navision)

 • Readsoft eller annat fakturainläsningssystem

 • Norsk momshantering är extra meriterande! 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är självgående och som trivs med att ta stort eget ansvar. Att agera proaktivt faller sig naturligt för dig och du trivs med att bidra och lära i en teamorienterad miljö. Du visar på god struktur och integritet i ditt arbete och din servicekänsla är hög, såväl i interna som externa kontakter. Du motiveras av och känner dig trygg i en roll som ställer mycket stora krav på noggrannhet och struktur. 

Vi erbjuder

Vi på HBS har en stor glädje och passion för hudvård och skönhet vilket genomsyrar vår framgångsrika och familjära verksamhet. Våra värdeord Personligt, Professionell och Passionerad styr allt vi gör och ligger till grund för vårt positiva arbete. 

Hos oss blir du en del av vår drivna och kunniga personal där vi tillsammans ser till att vi har nöjda och återkommande kunder. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Malmö och då vi är ett litet kontor sätter vi stort värde på vår förmåga att samarbeta och ha kul tillsammans! 

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdagen är. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar HBS Nordic med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Linda Billstrand på linda.billstrand@roirekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!