Ekonomiassistent till Malmö Flygfraktterminal i Malmö

En roll för dig som vill vara spindeln i nätet!

Vi på Malmö Flygfraktterminal, mest kända som MFT, växer nämligen enormt och prognoserna framåt ser ljusa ut, men vi behöver förstärkning för att bli än mer proaktiva och strategiska. Därför är detta en roll för dig med ekonomisk bakgrund, men samtidigt vill arbeta bredare och vara flexibel i ditt arbete. Vår nya Ekonomichef Marina behöver förstärkning med såväl administration som förändringsprojekt för att skapa mer struktur och göra oss starkare. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss och ta oss till nya nivåer!

Lokalisering: På vårt huvudkontor i Malmö

I rollen som Ekonomiassistent…

blir du en del av ett familjärt men framåtlutat företag där vi värdesätter och ser våra medarbetare. Exempelvis är Carolina som idag är föräldraledig men annars ansvarig för Kvalitet och Affärsutveckling helt ovärderlig för oss, Jörgen Olsson som är Fastighetsansvarig har varit här i 40 år och en fantastisk tillgång på alla plan, likaså Jeanette som hanterar vår fakturering och varit här i 30 år! Vi är både tjänstemän på kontoret och arbetare på lagret som tillsammans gör oss framgångsrika på det vi gör.

Vår bransch präglas av många transaktioner som dagligen fysiskt sker ute i vårt lager och med det följer en hel del administration. Saker kan bli fel och det skapar sårbarhet som vi vill arbeta bort.  Det är här du blir otroligt viktig för oss!

Några av dina arbetsuppgifter:

  • Löpande hantera vår kundreskontra och leverantörreskontra.

  • Sköta intäktskontroll, samt se över våra rutiner och effektivisera detta område.

  • Lönehantering, där du löpande ser till att rätt underlag kommer in.

  • Arbeta tätt tillsammans med vår Ekonomichef Marina och Fraktkontoret, där du blir bryggan mellan dessa avdelningar och skapa effektivisering och bättre rutiner.

För att lyckas som Ekonomiassistent har du…

  • En eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt en arbetslivserfarenhet som väger upp

  • Arbetslivserfarenhet som gett dig kunskapen som behövs för att utföra arbetet, samt gett dig systemvana

  • Flytande i Svenska och Engelska

Din personlighet är…

väldigt viktig för oss! Du är en person som är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Du är självgående och tar personligt ansvar för att driva ditt arbete framåt och är affärsmässig. Malmö Flygfraktterminals kultur präglas av att alla drar sitt står till stacken och hjälper till där det behövs, stort som smått. Det är därför viktigt att du är prestigelös och tycker om att samarbeta med andra.

Vi på MFT…

tillhandahåller transporter och terminaltjänster för import och export för alla typer av gods. Vår vision är att MFT alltid skall stå i framkant gällande service, flexibilitet och innovation inom terminalhantering & transporter av flygfrakt i vår region. Självklart för oss är också att vi aktivt jobbar med miljö- & hållbarhetsfrågor samt är ISO certifierade.

Vår terminal är på cirka 7000 m3 med största delen fri yta, vilket gör att vi kan anpassa oss dagligen efter vilken typ av gods som kommer in. Vi hanterar farligt gods, kyl- och frysgods samt fungerar som tillfälligt tullager. Vi har både stor kapacitet och bred erfarenhet att tillgodose våra kunders specifika behov med flexibla och snabba lösningar.

Vi betrakta vår egen personal som företagets viktigaste resurs och vi hoppas du vill bli en del av oss!

Är du inte redan övertygad så läs mer om oss här: www.malmoflygfrakt.se

För att söka rollen…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 31/8 2022. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar med MFT med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

NOTERA: På grund av semestrar sker inget i processen förrän 8/8.

Anställning hos: Malmö Flygfraktterminal Kommanditbolag

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!