Enhetschef till Samhällstekniska enheten i Sala kommun

Vi erbjuder dig en arbetsplats med ett brett och högt kunnande i en expansiv fas. Du får stora möjligheter att påverka och utveckla ditt uppdrag. I Sala Kommun satsar vi på kompetensutveckling

Om tjänsten

Tekniska kontoret har totalt ca 200 medarbetare varav 25 är placerade på Samhällstekniska enheten. Enheten ansvarar för kommunens VA-verksamhet, utredningar och projektering av VA, gata, parker och grönytor, trafikfrågor samt miljösanering och det unika vattensystemet för Sala silvergruva.

Ditt uppdrag innefattar både operativa och strategiska frågor där du som ledare förväntas stödja medarbetarna i ert gemensamma uppdrag. I ansvaret ingår det att utveckla verksamheten mot ständig kvalitetsförbättring med medborgarna i fokus. I din roll som enhetschef ingår du i Tekniska kontorets ledningsgrupp och rapporterar direkt till kontorets chef samt är föredragande av ärenden för politiken

Vem är du?

Vi söker en engagerad ledare med stort utvecklingsfokus som vill vara med och driva Sala kommuns Samhällstekniska enhet framåt! Du har relevant högskole-/universitetsutbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet inom VA-verksamhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tidigare ledarerfarenhet med ansvar för personal- ekonomi- och verksamhetsfrågor är ett krav liksom erfarenhet av arbete inom VA-verksamhet eller annan tekniskt inriktad verksamhet som är relevant för uppdraget. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt goda administrativa kunskaper. Som ledare är du tydlig i din kommunikation, lyhörd och lösningsfokuserad. Du har förmågan att uppmuntra, inspirera och entusiasmera dina medarbetare samtidigt som du är resultat- och målinriktad. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. Som chef är du strukturerad och trivs med frågor som är både strategiska och operativa.

Om Sala kommun

Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv, unik kulturmiljö och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Har du inte möjlighet att flytta till Sala än så går det naturligtvis att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör. Läs mer om Sala på www.sala.se.Varmt välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker i augusti. #LI-MM

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!