Erfaren och driven redovisningsekonom till Landskrona

Brinner du för redovisning och önskar arbeta i en växande koncern? Vår ekonomiavdelning behöver nu förstärkning av en driven och självgående redovisningsekonom. Är du redo att anta utmaningen?

Vad vi erbjuder dig

Som redovisningsekonom inom Ohlssonskoncernen ingår du i ett team på 9 personer. I rollen kommer du att få möjlighet att arbeta med allt från löpande bokföring till månadsbokslut samt vara delaktig i årsboksluten. I koncernen ingår drygt 20 bolag.

Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av:

·         Löpande redovisning för ett flertal av koncernens bolag

·         Avstämningar

·         Månads- och årsbokslut

·         Momsredovisning

·         Effektivisering av processerna inom ekonomifunktionen

Din profil

Vi söker dig som är utbildad ekonom med inriktning mot redovisning. Du har ett par års erfarenhet av liknande redovisningsarbete och vi tror att du idag arbetar på en ekonomiavdelning eller som redovisningskonsult. Då Ohlssons AB använder sig av Visma Business och Medius är erfarenheter från dessa system meriterande. Du behöver även vara en vass användare av Excel.

Som person är du ansvarskännande, noggrann och hjälpsam. Du är en lagspelare och du är inte rädd för att ta i när det behövs. Det är en självklarhet för dig att hålla deadlines i ekonomirapporteringen och att ha ett strukturerat arbetssätt.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Landskrona.
 
Vid frågor är du välkommen att kontakta CFO Per-Johan Olsson på per-johan.olsson@ohlssonsivest.se eller telefon 010-450 02 11.

Vi önskar din ansökan senast 2022-10-15, men kan komma att tillsätta tjänsten tidigare då vi tillämpar fortlöpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om Ohlssonskoncernen

Ohlssonskoncernen är en snabbt växande koncern inom renhållning, transport och entreprenad med 1,3 miljarder i omsättning och ca 770 anställda. Huvudkontoret är beläget i Landskrona där vi sitter i nybyggda och fräscha lokaler. Företaget är certifierat i miljö, kvalitet och arbetsmiljö vilket visar vårt engagemang för såväl ordning och reda som hållbarhet.

 

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!