Erfaren säljare till Ergo Load AB i Vara

Trivs du med att arbeta affärsmässigt och kvalitativt med försäljning? Vill du själv påverka både din egna roll och framgång?  Ergo Load AB är i en stark tillväxtfas söker därför en erfaren och relationsskapande säljare som drivs av att skapa goda och långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners.

Om tjänsten

Som Säljare på Ergo Load kommer du få en central roll för att driva och utveckla verksamheten. Arbetet innebär både att utveckla befintliga kunder och återförsäljare samt att hitta nya kunder och affärsmöjligheter. Du förväntas arbeta affärsmässigt, självständigt och målinriktat utifrån uppsatta mål. Du kommer främst arbeta gentemot kunder och återförsäljare inom Sverige och Danmark, men även andra länder kan bli aktuellt. Kunderna är idag främst åkerier, påbyggare och livsmedelsföretag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden;

 • Att driva arbetet med hela försäljningskedjan från kartläggning och prospektering till att boka och genomföra möten.

 • Följa upp och utveckla befintliga kunder via besök, digitala möten, telefon och mail.

 • Offertarbete och uppföljning av dessa

 • Deltagande vid mässor och konferenser

 • Utarbeta kampanjer

 • Enklare säljadministration

Utöver de huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär tjänsten att vara behjälplig med olika arbetsuppgifter utifrån behov som kan uppstå hos övriga kollegor i teamet.

Vem är du?

Vi söker dig som är van och trivs med att arbeta relationsskapande och affärsinriktat med försäljning, där du både utvecklar befintliga kunder och bearbetar nya potentiella kunder. Du har en mycket god social kompetens och har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska och engelska. För att lyckas i rollen behöver du trivas med att arbeta självständigt, du kommer till viss del skapa din egna roll och din egna framgång, men med stöd från ledningen. Fokus för ditt arbete kommer vara på mål/resultat i förhållande till kvalitet och affärsmässighet. Samtidigt som du är självgående kommer du ingå i ett mindre team, så du behöver ha förmågan att samarbeta med både kollegor och samarbetspartners, där det gemensamma resultatet är viktigast.

Dina kvalifikationer:

 • Eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknad, alternativt en gedigen erfarenhet inom försäljning som kan motsvara en utbildning.

 • Några års erfarenhet av försäljning ute på fältet, gärna inom produkt- eller maskinförsäljning.

 • Erfarenhet av att arbeta på ett mindre entreprenörs drivet företag är meriterande.

 • God datavana i Office programmen.

 • Kommunicera obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska är ett krav.

 • B-körkort är ett krav.

 • Resvana, främst över dagen men någon övernattning kan förekomma.

I din roll som säljare på Ergo Load AB är din förmåga att arbeta självständigt, kvalitativt och affärsmässigt av största vikt, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser. 

Om Ergo Load AB:

Ergo Load AB utvecklar och tillverkar lösningar för att minska skador på gods och personal inom transport och logistik. Tack vare lång erfarenhet och ett stort driv framåt har Ergo Load tagit fram egenutvecklade och patenterade lösningar för att säkra lasten och förbättra framförallt kylda transporter. För mer information gå in på www.ergoload.eu 

Vad kan Ergo Load erbjuda dig?

Företaget erbjuder dig en spännande roll i ett mindre tillväxtbolag där du kommer ha en central roll för Ergo Load ABs fortsatta tillväxtresa! Du kommer få arbeta med frihet under ansvar utifrån uppsatta mål, med möjlighet att både påverka och utveckla ditt arbetssätt inom ditt kompetensområde men också företaget i sin helhet. Du kommer ingå i ett mindre positivt team med framåtanda och med korta beslutsvägar. Ergo Load erbjuder dig ett flexibelt arbete med marknadsmässiga förmåner. För rätt person finns goda möjligheter för att både utvecklas och utveckla verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

 

Snabbfakta:
Företag: Ergo Load AB
Tjänst: Erfaren säljare

Omfattning: Heltid 
Tillträde: Efter överenskommelse
Placeringsort: Vara – möjlighet till remote.
Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Ansökan sker endast genom www.adwisehr.se Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Ann-Charlotte Bjurbäck på AdwiseHR AB, telefon 0737-77 18 69. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!