Extraarbete som Personalassistent

Uniflex i Karlskoga växer vidare och vi söker nu en personalassistent som ska stötta oss med rekrytering samt HR-administration. Ett jobb som är perfekt att kombinera med studier inom HR-området där du dels bygger ditt CV med erfarenheter men goda det finns också goda möjligheter till en heltidstjänst efter studierna. 

”I min roll som personalassistent stöttar jag kontoret i flertalet saker men fokus är att hitta kandidater till de uppdrag vi tillsätter samt ren administration för de anställda. Det bästa med att arbeta på Uniflex är att jag får använda mina teoretiska HR- och rekryteringskunskaper i praktiken i en bransch som är högaktuell och i ett företag med ett härligt arbetsklimat.”

 

Vad erbjuder vi dig?

   Utveckling inom områdena HR och rekrytering

  • Verka i en växande bransch som ständigt utvecklas.

  • En chans att kombinera studier med ett relevant extrajobb som matchar din utbildning.

  • Anställningsvillkor som är reglerat i kollektivavtal för tjänstemän

  • Friskvårdsbidrag samt andra personalförmåner.

  • Tjänstepension och flexpension.

  • En stark företagskultur som präglas av engagemang, glädje, affärsfokus och ansvarstagande.

 

Arbetsuppgifter:

  • Vara behjälplig i rekryteringsprocesser med bland annat annonsering, urval, matchning och referenstagning

  • HR-administration

  • Utöver klassisk annonsering vara uppdaterad på andra sätt att hitta kandidater på; exempelvis kontakt med skolor, arbetsförmedling eller dylikt samt headhunting på sociala medier eller via andra kanaler.

 

Din profil

Vi söker dig som studerar på mer än 50% och som söker ett extrajobb vid sidan av, gärna en utbildning inom personal och arbetsliv eller administration. Meriterande om du tidigare har haft en administrativ roll då mycket av arbetet sker i vårt affärssystem. Som person är du engagerad, har lätt för att lära dig nya saker och trivs i en roll där det ständigt kommer nya roliga utmaningar. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!