Filmbusstekniker

Vi fortsätter att expandera och söker nu en chaufför till vår nya filmbuss.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av filmning, felsökning, kartläggning och dokumentering av våra kunders ledningar, både i mark och fastighet.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett härligt gäng med god gemenskap. Som arbetsplats får du en bil utrusad med vagnar för inspektion av 100-1300mm rördimension och kabeltrumma som klarar upp till 500m, samt satellit.

Vi söker dig som har C-körkort, YKB och Certifiering i STVF som P93, P91 och/eller T25. Förutom att du är en ”glad prick” så är du en person som är noggrann, ansvarsfull samt har mycket god förmåga att arbeta självständigt. Då du kommer att ha mycket kundkontakt är det  viktigt att du har en god servicekänsla. God lokalkännedom i Stockholms län är meriterande.

Ohlssons har kollektivavtal vilket borgar för ordning och reda.
Till detta tillkommer ett förmånspaket med subventionerade priser på drivmedel och sjukvårdsförsäkring. Givetvis har du som anställd möjlighet till betalda friskvårdsaktiviteter.

Om du vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta Robert Axelsson robert.axelsson@ohlssons.se eller telefonnummer 070-1579744.

Fortlöpande urval tillämpas så ansök snarast, dock senast 2022-10-16.

Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning, placeringsort Märsta, med tillträde snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!