Franchisetagare

Funderar du på att starta eget företag inom fastighetsförvaltning?

Är du trött på att tjäna pengar åt någon annan? Eller har du ett eget företag med fastighetskopplad verksamhet men tycker att tillväxten är för långsam?

Delagott är en franchisegivare inom förvaltning av fastigheter; framförallt bostadsfastigheter och bostadsrättsföreningar. Vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm och vi har verksamhet över hela Sverige. Genom ett nära samarbete med våra franchisetagare strävar vi efter att höja både kvaliteten och värdet på de fastigheter vi förvaltar. Vi söker dig som har kapacitet och kunskap att utveckla potentialen hos både bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare, baserat på den professionella förvaltningsverksamhet som finns inom Delagott.

Du är
För att bli franchisetagare inom Delagott gillar du att jobba med och utveckla människor och fastigheter. Uppgiften är att tillsammans med oss bygga upp en egen förvaltningsstock, som med hög lönsamhet skapar möjlighet till fortsatt expansion av ditt företag.

Vi är
Delagott utvecklar potentialen i de fastigheter vi förvaltar. Våra grundtjänster är teknisk- och ekonomisk förvaltning. Ekonomisk förvaltning sköter vi centralt. Vår tekniska förvaltning byggs upp runt underhållsplaner som vi producerar i egen regi. Vi strävar efter att ha utvecklingsperspektiv i all förvaltning vi gör, till exempel energieffektiviseringspotential.

Meriterande kompetenser

Minst tre års seniort arbete med fastighetsutveckling eller inom byggkonsultverksamhet
Erfarenhet av energieffektivisering
Erfarenhet av fastighetsbesiktningar/underhållsplanering
Kunnig inom entreprenadjuridik eller projektledning
Tidigare egen framgångsrik verksamhet
Annan relevant erfarenhet
Våra urvalskriterier

Vilken kompetens tillför den potentiella franchisetagaren till kedjan?
Vill den potentiella franchisetagaren arbeta i en kunskapsbaserad och varm atmosfär i ett företag som vill vara en god aktör i förvaltarbranschen?

Skicka din ansökan via ansökningsknappen. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!