Frilansande art director

Narva är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi växer, kunderna är på bra humör och vi behöver stärka upp med frilansande stjärnor. Nu söker vi en konceptstark art director som vill arbeta tillsammans med oss och i samarbete med några av Sveriges mest välkända och intressanta företag. Uppdragen kommer främst bestå i digitala och tryckta års- och hållbarhetsredovisningar.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har jobbat några år på byrå men är övertygad om att dina bästa jobb ligger framför dig. På ditt visitkort står det art director, men det skulle lika gärna kunna stå pitch-drottning eller kung. 

Du är en idérik, prestigelös estet, vass på typografi och du triggas av att skapa innovativ design som håller hög internationell klass. Du rör dig obehindrat både inom print och den digitala världen.

DU…

  • … är social, prestigelös och duktig på att inspirera din omgivning.

  • … har många idéer som du visualiserar och presenterar på ett kreativt och fängslande sätt.

  • … är självgående, pragmatisk och lyhörd.

  • … tänker alltid ”laget före jaget”. 

  • … har mycket goda kunskaper i Adobe CS.

  • … har minst 3 års erfarenhet som AD från reklam-, webb-, kommunikationsbyrå eller Inhouse.

OM NARVA

Narva är en kommunikationsbyrå i stark medvind. Bland våra kunder finns Unilever, Plantagen, SAS, Securitas, Bayer, Stena och Boliden. Under 2021 vann vi flera guld i både Svenska Designpriset och Publishingpriset. Vi har tidigare utsetts till Nordic Consultancy of the Year och Global Healthcare Agency of the Year i SABRE Awards. I dag är vi cirka 70 medarbetare och har kontor vid Humlegården i Stockholm och i Göteborg. Narva är en del av Ahead Group som är Nordens största byrånätverk.

Uppdraget är på frilansbasis med start enligt överenskommelse. Ansökan ska innehålla CV, ett personligt brev och portfolio. Frågor kring uppdraget besvaras av Jessica Lindhoff som leder Team Visual, telefon: 0708-46 33 19. Vi letar alltid efter intressanta kandidater. Urval och intervjuer sker löpande. Om du vill titta på vad vi gjort tillsammans med några kunder tidigare kan du titta in här: https://theyearinbrief.narva.se/

Välkommen att lämna din ansökan på: www.narva.se/jobba-hos-oss/

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!