Grafisk montör sökes till Exakta Print

Exakta Group AB är ett av de ledande grafiska företagen i Sverige med både stora privata och offentliga kunder. Exaktas koncept bygger på det lilla företagets engagemang med det stora företagets resurser. Korta beslutsvägar i en ägarledd koncern skapar en handlingskraftig organisation där förändring är ett naturligt tillstånd för fortsatt framgång.

Nu söker vi en grafisk montör till vårt största bolag inom koncernen, Exakta Print. I vårt tryckeri kombinerar vi traditionell och modern tryckteknik vilket gör att vi kan erbjuda kvalitativt tryck i alla former och format. Vi har den senaste tekniken och kunskapen att optimera både resultat och ekonomi för våra kunders olika trycksaker.

Nu söker vi en erfaren grafisk montör till vårt härliga team inom Storformat.

Dina arbetsuppgifter

Montering av producerat grafiskt material så som folie, vepor och skyltar i olika material. Arbetsuppgifterna utförs både inom- och utomhus och ibland på högre höjder. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag. Uppdragen sker i huvudsak i närområdet men det förekommer också en del resdagar.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att montera grafiskt material på olika ytor. Med det sagt utgår vi ifrån att du är händig och har öga för detaljer. Då tjänsten till viss del innebär ensamarbete behöver du vara ansvarstagande och självgående. För att kunna matcha våra kvalitetskrav behöver du vara flexibel, noggrann och även kunna ha en god dialog med våra kunder då du under uppdragen är Exaktas ansikte utåt. Grundläggande datorkunskaper och B-körkort är ett krav.

Om företaget

Exakta Group har med våra 250 medarbetare tagit positionen som Sveriges största grafiska företag. Med huvudkontor i Malmö och verksamhet i Hässleholm, Borås, Lidköping, Karlstad och Stockholm kan vi möta våra kunder lokalt, där vi bygger nära relationer. Exakta är ett privatägt företag, där ägarna också är operativt delaktiga. Verksamheten präglas av entreprenörskap, där vi hellre ser möjligheter än hinder. Genom en platt organisation, med medarbetare som får ta egna beslut, har vi skapat en kultur av god gemenskap och en känsla av att vi är bäst i förändring. Vi är stolta över tryck på papper, men också fullt fokuserade på att utvecklas vidare för att möta våra kunders framtida behov. Vår värdegrund bygger på Långsiktighet, Passion, Mod, Ansvar och att vi är det vi heter, Exakta.

Placering & Start

Företaget har sitt huvudkontor i Malmö där även tjänsten är placerad och start sker enligt överenskommelse.

Ansökan & Frågor

Är du intresserad av tjänsten bör du söka snarast då urval sker löpande. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Johanna Ohlsson, 010-405 18 60. Sista ansökningsdag är 31 maj 2022.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!