HR-assistent på extrabasis till SGDS Gruppens supportkontor i Malmö

SGDS Gruppen erbjuder

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/

 

Är du en lagspelare som väljer laget före jaget? Är du redo att omvandla det du lär dig i skolan till praktik? Vi söker en prestigelös person som tycker om administration – och att göra det där lilla extra. Vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt företag. I rollen som HR-assistent jobbar du brett med HR och stöttar övriga delar av HR-avdelningen.

Du kommer att ha en flexibel behovsanställning som passar dina studier och beräknad start är i september. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2 dagar per vecka. Du kommer att ingå i en HR-avdelning om drygt 10 personer, där du kommer arbeta särskilt nära dina 5 HR-kolleger i Malmö.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Administration kopplat till varierade HR-processer i våra HR-system

 • Ta fram annonser och publicera i olika kanaler      

 • Utbildningsadministration               

 • Rapportering, arkivering, uppföljning samt övrig HR-administration

 

Dina kvalifikationer:

 • Student på personalvetarprogram eller dylikt, med examen tidigast 2023

 • Erfarenhet av kontorsarbete, Office-paket och olika datasystem

 • Erfarenhet från HR-arbete är meriterande

 

Dina personliga egenskaper:

 • God kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligen

 • Prestigelös och flexibel

 • Noggrann och strukturerad

 • Hög integritet och förmåga att hantera konfidentiell information korrekt

 • Uppskattar högt tempo och är en god lagspelare

 

Ansökan:

Låter det intressant?

För frågor, kontakta HR Team Lead Anna Steffen, tfn  040 – 692 37 98  eller e-post anna.steffen@sgdsgruppen.se   

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV i formuläret till höger så snart som möjligt, dock senast den 30 september.

Observera att intervjuer och urval sker löpande och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!