HR-chef, kluster Eslöv

Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 9 olika enheter med centrala funktioner i Eslöv. För mer info se www.smurfitkappa.se eller vår mikrosajt www.openthefuture.se

Kluster Eslöv består av Eslövs fabriksorganisation, Liquid och Welltillverkaren med totalt ca 200 medarbetare.

 

Om tjänsten
I rollen som HR-chef på Smurfit Kappa, Kluster Eslöv jobbar du brett med HR, både strategiskt och operativt. I arbetet ingår bl.a. att coacha och stötta chefer, hålla i fackliga förhandlingar, vara delaktig i utvecklings- och förändringsarbete, jobba proaktivt med engagemang och välmående samt att hantera det löpande HR-året. Du ser vad som behöver göras lokalt och sätter upp planer för detta, samt tar dig även an de HR-direktiv som kommer från koncernen.

Du rapporterar till kluster Eslövs General Manager och har en aktiv roll i hans ledningsgrupp, samt ingår även i det skandinaviska HR-teamet.

 

Din Profil
För att trivas och fungera i rollen så tror vi att du har några års erfarenhet av liknande roller, bl.a. från industrin. Du är van vid att jobba självständigt samtidigt som du har lätt för att ta till dig av koncernens direktiv och anpassar dessa till organisationen i Eslöv. Som person är du kommunikativ, driven, strukturerad och engagerad. Du trivs i en föränderlig miljö, är flexibel och har lätt för att anpassa dig.

 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt utveckla vår verksamhet. Hos oss erbjuds du möjligheter och utmaningar för att utvecklas både professionellt och som person. Dessutom har vi ett gym som man får tillgång till om man går med i vår personalklubb, och vi har även matsal som dagligen säljer dagens lunch, sallad m.m. till förmånligt pris.

Eftersom vi anser att mångfald berikar så ser vi gärna sökande med olika slags bakgrund gällande allt från etnicitet och religion till ålder och könsidentifikation.

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten. Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-06-18.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!