HR Interim – HRBP till Euroflorist

Motiveras du av att arbeta i en organisation där fokus ligger på en produkt som erbjuder det där lilla extra; att sätta lite guldkant på vardag och fest hos folk i både slott och koja? EuroFlorist söker nu en interim HRBP till sitt kontor i Malmö. Att jobba för Euroflorist innebär att du tillhör ett spännande, framgångsrikt och välkänt företag som levererar uppskattade tjänster och produkter till framförallt privatkunder.

Ditt nya interimsuppdrag som HRBP

För att kunna fortsätta sin framgångsresa med bibehållet fokus finns nu en unik möjlighet till ett meriterande uppdrag som interim HRBP hos Euroflorist.

Detta uppdrag passar dig som har möjlighet att fokusera på et heltidsuppdrag som HRBP med start antingen i mitten av augusti alternativt den 1 september. Uppdraget omfattar inledningsvis 6 månader, med möjlighet till förlängning eller övergång till Euroflorist.

Du utgår från kontoret i Malmö och tjänsten kan utföras till viss del remote och med flexibilitet. Uppdraget innebär en del resor till framförallt Warszawa och Amsterdam och du rapporterar direkt till CHRO för Euroflorist som även utgår från Malmö.

Vem är du?

Uppdraget passar dig som trivs och har en god trygghet i rollen som HRBP. Du är konsultativ och motiveras av en rådgivande roll som innefattar en bred variation av uppgifter inom HR-området. Du är självgående som person och trivs med ett uppdrag som innebär självständighet och där du ges rika möjligheter att arbeta med allt från HR rutiner, policys, utbildningsinsatser till konsultativ rådgivning till både ledare och medarbetare. Då uppdraget fokuserar på de operativa uppgifterna inom HR är det viktigt att du motiveras av denna typ av inriktning i ditt interima uppdrag.

Då du kommer arbeta i en internationell miljö förutsätts mycket goda kunskaper både muntligt och skriftligt i engelska. För detta uppdrag är det även meriterande med kunskaper i det polska språket.

För detta uppdrag kan du antingen bli anställd som interimskonsult av Roi Rekrytering alt via ditt eget bolag.

Ansökan

Uppdraget ska tillsättas snarast och vi arbetar med löpande urval. Anmäl ditt intresse redan idag med din CV/konsultprofil samt din korta motivering till uppdraget.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Frågor kring uppdraget besvaras av Linda Billstrand, 0732–005756, linda.billstrand@roirekrytering.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!