HR Project Consultant til AniCura i Danmark

Arbejder du med HR, og har du lyst til at blive en del af en organisation, som du kan vokse med? Dette er jobbet for dig, der har arbejdet et par år efter færdiggørelsen af dine studier, og som elsker at arbejde med HR-systemer! AniCura er i gang med at implementere et nyt HR-system, der skal hjælpe os med at forbedre personaleadministrationen markant og samtidig være med til strategisk at udvikle vores processer og arbejdsgange. Vi søger en person, der er parat til at tage ansvar og styre vores vigtige projekt i havn! Vi prioriterer drive og hurtighed, og vi søger en person, der ønsker at tage det næste skridt i karrieren. Hvis du vil have en nøglerolle, hvor du kommer til at gøre en stor forskel, kunne dette meget vel være jobbet for dig!

Sted: Hovedkontoret i Herlev, men med stor fleksibilitet i forhold til at arbejde hjemmefra.

Om stillingen

AniCuras ambition er at være den mest attraktive arbejdsgiver inden for dyrlægebehandling. Vi afsætter både tid og ressourcer til at udvikle vore ansatte, for vi ved, at tilfredse medarbejdere er nøglen til at opnå vort mål om den bedst mulige medicinske kvalitet og kundeservice.

I Danmark har vi mere end 20 klinikker, der tager hånd om vore kunder, og vi har fortsat en ambition om at vokse. Vore klinikker bruger mange forskellige værktøjer til at håndtere medarbejderadministration, og det er en udfordring. For at integrere vore klinikker implementerer vi derfor nu et fælles HR-system – ”Workday” – der skal give os et bedre grundlag for at træffe beslutninger i fremtiden, gøre os hurtigere og muliggøre et højere serviceniveau over for vore medarbejdere og chefer. Implementeringen af Workday sker ikke kun nationalt, men også internationalt i alle de lande, som AniCura er til stede i.

Workday skal gå live i november, og du får ejerskabet og ansvaret for at få os i mål med implementeringen i Danmark. Vi har brug for dig til at gennemføre denne forandring med succes og agere projektleder. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Indsamling af data fra de forskellige klinikker og indlæsning af dem i Workday. Fx ansættelseskontrakter og løn

  • Lede implementeringen af Workday i Danmark og forberede arbejdsdokumenter og checklister til brugerne

  • Oplæring af brugere i Workday gennem uddannelse og support

  • Fungere som superbruger i Workday og løbende arbejde med forbedringer og opdateringer 

  • Udtræk og præsentation af rapporter for beslutningstagere

  • Ansvaret for et system, der er optimeret til at hjælpe vores partnere på klinikkerne med at håndtere personaleadministration på bedst mulig vis

  • Yde en sådan systemsupport, at partnernes udbytte maksimeres. Dertil identificere mulige forenklinger af systemopsætning og -brug samt planlægge gennemførelsen heraf

  • Teste og evaluere systemopdateringer i test- og produktionsmiljø for at verificere funktionalitet før implementering og brug

Du kommer til at arbejde tæt sammen med din nærmeste manager, AniCuras HR-manager i Danmark, samt lederne på klinikkerne, og så bliver du del af et internationalt team, der skal gennemføre implementeringen af Workday i en række forskellige lande.

Hvem er du?

Stillingen vil ændre sig og vokse over tid. Derfor ønsker vi, at du er en forandringsparat person med en uddannelse inden for HR. Vi søger en person, der både er i begyndelsen af sin karriere og har nogle års erhvervserfaring inden for HR, og som har potentialet til at vokse sammen med os!

Du er en handlekraftig person med masser af drive, som sætter pris på orden og systematik. Du er fantastisk til at arbejde sammen med andre, og du er tilmed en blændende dygtig kommunikator. Da vi konstant er i vækst, møder vi hele tiden nye udfordringer, og derfor er det vigtigt, at du er god til at tilpasse dig, lære nyt og prioritere. Du elsker dyr lige så højt som os, og du motiveres af disse tydelige værdier og af at skabe resultater.

Du taler flydende dansk og engelsk og kan kommunikere med alle.

Om AniCura

AniCura tilbyder et komplet udbud af medicinske og kirurgiske ydelser. Dette omfatter alt fra forebyggende behandling og grundlæggende sygepleje til avanceret diagnostik, intensiv behandling, kirurgi og ortopædi. Vi tilbyder desuden genoptræning, fysioterapi og foderrådgivning samt udvalgte plejeprodukter og dyrefoder.

Vores vision er sammen at skabe fremtidens veterinærbehandling gennem høj patientsikkerhed og tilgængelighed. I Danmark strækker AniCura sig fra Hjørring i nord over Rødding i Syd til København mod øst. Det giver en høj tilgængelighed i form af akut dyrlægebehandling og -pleje døgnet rundt i hele landet.

Hvis du vil vide mere om AniCura, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside https://www.anicura.dk/om-anicura/.

Her kan du læse om, hvem vi er, og hvad vi brænder for. Forhåbentlig bliver du snart en del af os på AniCura!

Ansøgning

Du er meget velkommen til at søge stillingen ved at uploade dit CV. Vi holder løbende samtaler, men ansøgningsfristen er 31/5 2022. Bemærk venligst, at vi ikke modtager ansøgninger pr. e-mail. I denne ansøgningsproces samarbejder AniCura med Roi Rekrytering. Ved spørgsmål beder vi dig om at kontakte rekrutteringskonsulent Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se

Ansættelse hos: AniCura Danmark

Stillingens omfang: fuldtid

Start: Hurtigst muligt

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!