Industrielektriker Välinge Innovation

Välinge Innovation är ett FoU- och IP-företag inom golv- och möbelindustrin.
Företaget grundades 1993 och var då pionjärer inom konceptet limfria klickgolv. Välinges världsomspännande patenterade teknik introducerade ett snabbt och enkelt sätt att mekaniskt installera golv, utan att använda lim.

Idag täcker Välinge Innovations teknik alla områden relaterade till mekaniska låssystem för flytande golv, men även till verktygslös montering av möbler och ytteknik för bl.a. golv. 

Välinge Innovations patentportfölj är en av de mest omfattande inom golvindustrin. Den omfattar mer än 2 100 beviljade patent och har en global licensbas med över 220 licenstagare. Alla FoU-aktiviteter sker på Välinge Innovations anläggning i Viken, som anses vara världens mest avancerade FoU-center relaterat till laminat-, trä- och pulverbaserad golvteknik. 

Välinge Innovation har även investerat och uppfört en helt ny golvfabrik i Viken som producerar våra egna golv, med våra patenterade ytteknologier Woodura® och Nadura®. Fabriken har en kapacitet på över 6 miljoner kvm golv per år och produkter kommer att säljas över hela världen.  

Välinge har idag ca 250 medarbetare och har en hög ambition att växa under 2022. Vi söker därför en elektriker till vårt underhållsteam, som kommer att ansvara för reparationer och underhåll av produktionsanläggningar och kringutrustning, samt fastighet.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du förebyggande och avhjälpande underhålla produktionsutrustning samt vara delaktig i projekt, större som mindre. Arbetsområdena är industriella styrsystem, elektriska anläggningar, elkraft och du deltar vid ombyggnader och nyanskaffning av utrustning.
I tjänsten ingår även risk-inventering gällande miljö och säkerhet samt driva förändringsarbete i syfte att skapa en säkrare och effektivare produktion.
Du kommer arbeta i ett litet sammansvetsat team där det ger mycket frihet under ansvar.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har elteknisk utbildning samt erfarenhet av felsökning i PLC-system och olika drivsystem. Du är en serviceinriktad person som är vetgirig och intresserad av elteknik och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du har god samarbets- och initiativförmåga och har lika lätt för att arbeta i grupp som självständigt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har också goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Arbetstid (heltid/deltid)
Heltid

 Anställningens varaktighet (tillsvidare, viss tid)
Tillsvidare

 

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!