Inköps- och upphandlingsansvarig

JOBBA FÖR LEENDEN!

Har du erfarenhet av inköps- och upphandlingsprojekt och förstår förutsättningarna i att arbeta i offentlig sektor och/eller har kunskap om LOU? Skulle du trivas i en roll med ett helhetsansvar för upphandling och inköp samtidigt som du tycker om en bred roll med varierande arbetsuppgifter?

Hos oss på Folktandvården Skåne blir du en del av ett av Sveriges största hälsoföretag och som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden – hela livet.

Som Skånes största tandvårdsaktör har vi stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela karriären.

Nu söker vi en inköps- och upphandlingsansvarig

Placering på huvudkontoret Leendecentralen i Lund. Vi arbetar i moderna lokaler intill Lund Centralstation. Du välkomnas till avdelningen för ekonomi och inköp som består av nio medarbetare som tillsammans utgör en viktig affärsstödjande resurs åt verksamheten i arbetet med att nå företagets vision ”Noll hål. En miljon leenden”.

Som Inköps- och upphandlingsansvarig har du ett helhetsansvar…

för Folktandvården Skånes inköp och upphandlingar. Rollen kräver god förmåga att utveckla, konkretisera och skapa attraktiva upphandlingsunderlag som skapar verkligt värde och som bidrar till Folktandvården Skånes fortsatta positiva utveckling. Du planerar och koordinerar upphandlingsarbetet i stort men driver också egna upphandlingar. Du fungerar som stöd till både huvudkontoret och våra kliniker som är beställare av upphandlingstjänsterna.

I rollen ingår också att följa utvecklingen inom upphandlingsområdet i stort, vara väl insatt i verksamhetens förutsättningar och förstå vilka krav vi både ska möta och ställa. Att arbeta med försörjningsstrategier och ekonomiska kalkyler utgör också en del av tjänsten.

Du är en kommunikativ projektledare med erfarenhet av LOU

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller juridik. Du har vana och intresse av utvecklingsarbete och ska kunna fungera som projektledare, koordinator och kravställare mellan upphandlingsfunktionen och övriga verksamheten, men även mot externa partners.

Erfarenhet av att arbeta med komplexa inköps- eller upphandlingsprojekt som innehåller flera olika komponenter krävs liksom goda kunskaper inom ekonomi och affärsjuridik. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i färdigställande av kompletta, konkurrenskraftiga och kvalitativa anbudsunderlag. Erfarenhet av att arbeta inom eller mot den offentliga sektorn är ett krav, då kunskap om LOU är en nödvändighet. Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav.

För att lyckas i rollen är du kommunikativ med en förmåga att samarbeta och du känner dig trygg med att arbeta rådgivande. Du har ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att kunna överblicka en stor mängd data, för att också kunna gå i detaljer och se dessa relaterat helheten. Att kunna formulera sig klart och tydligt och att med en pedagogisk förmåga göra det komplexa enkelt är också utmärkande för rollen.

Folktandvården Skåne erbjuder…

en arbetsplats som arbetar mål- och värderingsstyrt och för att trivas hos oss kan du identifiera dig med våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar – oavsett behov.

Vill du vara med och jobba för leenden?

Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Folktandvården Skåne med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lisa Alsterberg – lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Under veckorna 29-31 kommer inget urval eller intervjuer att genomföras på grund av sommarsemester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: Heltid och tills vidare

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Anställning: Hos Folktandvården Skåne AB

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!