Inredningsarkitekt med intresse för design och inredning!

Är du inredningsarkitekten som är redo att bidra med din kunskap och erfarenhet i en spännande och utvecklande roll? Tjänsten som inredningsarkitekt på Zesty innebär att du ska vara en del av teamet och tillsammans med oss ta hand om behovsanpassade lösningar åt våra kunder. Vill du vara med när vi hjälper våra kunder hela vägen, utveckla koncept och erbjuda helhetslösningar?


Om tjänsten

I denna tjänst kommer du till exempel att:

  • Ta fram ritningar i CAD till allt från storkök och restauranginredning till måttsatta produktritningar som är specialanpassade till lokalen och det framtagna konceptet

  • Ta fram kalkyler som underlag till offert

  • Delta i konceptutveckling och förslag till kund

  • Driva kundmöten, projektleda och offertframtagning

Din profil

Det viktigaste för att lyckas i rollen är din passion för yrket och ditt engagemang för kunden. Vi är kompromisslösa i vår strävan mot den bästa servicen och ett trovärdigt kundbemötande. Denna värdering och syn på kunden är det viktigt att du delar med oss.

Du tycker precis som vi att kvalité ska gå före kvantitet och alltid säkra en öppen och ärlig dialog med kunderna, vilket för oss resulterat i långsiktiga och djupa relationer och partnerskap.

Som person är du ansvarstagande och professionell. Du ska kunna hantera fler projekt åt gången genom att vara strukturerad och noggrann. För att trivas hos oss är det av stor vikt att du vill bidra till vår redan goda stämning, har humor och önskar att jobba i ett litet men tajt team.

Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och har körkort

Vi hoppas att du vill bidra med:

  • Goda kunskaper i AutoCAD, Rhino och Adobefamiljen.

  • Erfarenhet som inredningsarkitekt, och en relevant utbildning

  • Servicekänsla med stort engagemang för att kunden ska bli nöjd och känna sig helt trygg

Vi erbjuder

Möjlighet att bli en del av ett stabilt företag, som har goda möjligheter att växa genom att kunna acceptera fler förfrågningar. Att bli en del av vårt företag kan på många sätt liknas med att bli en del av en familj, och du blir delaktig i vår utveckling och framtagandet av de projekt vi ansvarar för. Vi tycker om att göra det enkelt för kunden, därför jobbar vi med alla steg från design till leverans – någonting som ofta uppskattas hos både kund och medarbetare. Jobbar du här så får du vara med från skiss till färdig inredning. Vi vänder oss främst till restauranger där vi genom åren skapat oss många goda kontakter och återkommande kunder. Du får därför gärna ha erfarenhet från tidigare uppdrag mot denna bransch.

Ansökan

Du är välkommen in med din ansökan. Du söker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Vi önskar ha mottagit din ansökan senast den 10 juli men vi tillämpar löpande urval så sök gärna redan idag!

Vid frågor gällande tjänsten, din ansökan eller rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta info@zesty.se.

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om oss

Med mer än 20 års erfarenhet och hundratals utförda projekt har vi skapat ett unikt nätverk med utvalda leverantörer från hela Europa som utan att göra avkall på kvalitét, funktion och design i kombination med vår konceptutveckling medfört många lyckade projekt.
Tillsammans med vår starka erfarenhet från projektledning, av både små och stora projekt, och våra leverantörers kompetens och kapacitet vågar vi påstå att vi vet hur man på ett professionellt och effektivt sätt genomför ett uppdrag i rätt tid med rätt kvalitét och till rätt pris. Läs gärna mer om oss på www.zesty.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!