Inredningsarkitekt

Inredningsarkitekt

Bornstein Lyckefors tror på arkitektur som påverkar, berör och skapar värden. Vi drivs av tanken att, genom ett utforskande arbetssätt, skapa projekt som landar i en skarp och upplevelserik helhet. Vill du bli en del av ett härligt och prestigelöst team där arkitekturen alltid står högst i fokus? Hör av dig till oss med din ansökan redan idag! 

För att förstärka vårt team söker vi dig med höga ambitioner, som älskar att hitta nya och kreativa lösningar tillsammans. Du kommer som handläggande inredningsarkitekt få jobba med varierande projekt som restauranger, kontor, hotell och produktdesign. Vi ser att du som initiativrik person också är självgående och inkluderande. Ditt strukturerade och problemlösande sätt gör att du ser möjligheter och vant tar dig till nästa steg. Din självklara gestaltningsförmåga, din lyhördhet i utförandet och din samarbetsförmåga internt och med kunder blir en viktig del i vår kultur. 

Efterfrågade erfarenheter och kompetenser

– Betydande yrkeserfarenhet som handläggande inredningsarkitekt

– Examen inom inredningsarkitektur, arkitektur eller motsvarade

– Erfarenhet av restaurang-, hotell- och kontorsprojekt från skiss till inflyttning är meriterande

– Vi arbetar i CAD och SketchUp så din tidigare erfarenhet i dessa program gör att du smidigt kommer in i projekten och kan rita samt projektera fasta snickerier och möbler från grunden

 

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse, men gärna omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

 

Urvalsprocessen sker löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 30 september 2022. Har du frågor gällande tjänsten, maila oss på job@bornsteinlyckefors.se 

Om oss

Bornstein Lyckefors Arkitekter grundades 2012 och består i dagsläget av 34 medarbetare med kontor i Göteborg och Stockholm. Kontoret arbetar med projekt för privatpersoner, företag och offentliga beställare. Omfattningen spänner mellan utredningar, arkitektur och inredning. Med arkitekturen i fokus är kärnan i kontorets verksamhet gestaltning av upplevelserika rum och sökandet efter poetiska lösningar på strategiska, kommunikativa och rumsliga frågeställningar.

Flera av kontorets arbeten är uppmärksammade och prisade såväl nationellt som internationellt. 2017 vann man utmärkelsen WAN Awards för Torsby Finnskogscenter och var finalist i kategorin Future Projects i samma tävling för ett järnbruksmuseum i Fagersta. Kontoret har varit nominerade till Sveriges Arkitekters Guldstolen vid tre tillfällen. Projektet Späckhuggaren har tilldelats Häuser Awards, Rödfärgpriset och var nominerat till Sveriges Arkitekters Villapriset 2017. 2020 var Brf Qvillestaden och Späckhuggaren finalister i Träpriset.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!