Intresseanmälan för interimsuppdrag

Är du en erfaren ledare eller specialist som driver egen verksamhet som konsult? Vill du ingå i vårt nätverk som erbjuder möjligheten till kommande interimsuppdrag och kunskapsutbyte med andra konsulter? Då vill vi komma i kontakt med just dig! Vi på Poolia Jönköping söker ständigt efter kompetenta interimskonsulter inom olika branscher till våra kunder i Jönköpings län. Uppdragens syfte och omfattning varierar utifrån våra kunders behov, vilka återfinns i såväl den privata som offentliga sektorn.

Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan till kommande interimsuppdrag och gå med i vårt nätverk redan idag! Vi tar gärna en personlig kontakt med dig efter inskickad ansökan för att presentera oss närmare och lyssna in dina framtidsvisioner.

Om våra interimsuppdrag

Vi på Poolia Jönköping är verksamma inom Interima konsultuppdrag. Det innebär att vi har ett givande samarbete med erfarna ledare och specialister som driver egen verksamhet. Syftet är att vara en värdefull länk och sammanföra dig som interimskonsult med passande uppdrag som uppstår i våra kunders verksamhet. För oss är det en självklarhet att bidra till effektiva interimslösningar som stöttar upp vid tillfälliga behov, men som även skapar långsiktigt värde.

Vår specialisering är att tillsätta kvalificerad och engagerad kompetens och därmed bidra till våra kunders framgång. Våra interimsuppdrag finns främst inom våra fokusområden: Ledarskap, Ekonomi, Sälj & Marknad, Produktion, Logistik och HR. Vi har en god relation med företag inom den såväl privata som offentliga sektorn med förankring i Jönköpings län.

Vad erbjuder vi?

  • En effektiv väg till interimsuppdrag med behov av din kompetens

  • Stort kontaktnät och upparbetade samarbeten med välkända, inte sällan internationella, företag i Jönköpings län

  • Aktiv dialog med Poolia som har din profil i åtanke och presenterar passande interimsuppdrag för dig

  • Vårt interimsnätverk som uppdateras med tillgängliga möjligheter och kunskapsutbyte med andra interimskonsulter

  • Av Poolia Jönköping anordnade aktiviteter och nätverksträffar


Vem är du?

Till vårt interimsnätverk skapar vi gärna kontakt med dig som är interimskonsult och intresserad av tillfälliga uppdrag. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya verksamheter, arbeta självständigt och leverera inom ditt expertisområde. Vi ser antingen att du driver en egen verksamhet idag eller har ambitionen att starta en verksamhet som konsult.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Vi ser fram emot att skapa ett samarbete kring framtida interimsuppdrag med dig.

Önskas ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta:

Alexandra Lantto, Senior Konsultchef, alexandra.lantto@poolia.se alternativt 0707-93 21 75

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!