Junior Account Manager till ProAd i Malmö

En roll för dig som vill arbeta med dagens starkaste växande marknadsområde, Influencer Marketing!

2022 kommer Influencer Marketing att omsätta 1,6 miljarder i Sverige och växer mer än någonsin. Idag kan influensers marknadsföra en produkt och dagen efter har de sålt slut på hyllorna. Kraften är enorm och vi på ProAd är länken mellan influencers och varumärkena för fantastiska samarbeten. Vi söker dig som har en tydlig förståelse för sociala medier och som vill bli en del av vårt bolag, som är under stark tillväxt genom bästa teamkänslan och framåtandan! Vi söker sig som vill ta klivet in och arbeta i en framtidsbransch med oanade möjligheter!

Lokalisering: På vårt huvudkontor i Malmö (alternativt på kontoret i Stockholm)

I rollen som Junior Account Manager…

blir du en del av ett växande team på just nu 16 säljare, som planeras att minst dubbleras inom de kommande åren. Vår bransch är endast i början av tillväxtresan, som inte verkar ha några som helst planer på att backa. Vi spenderar alltmer tid på sociala medier, och influencers idag får idag besökare, så som papperstidningen dagligen lästes för många år sedan. Vi representerar 40 starka influensers främst inom mat & bakning samt e-sport & gaming och genom att vara så bra som vi är, så vänder sig influencers direkt till oss. I din roll blir du den självklara länken mellan våra influencers inom mat & bakning, samt de varumärken eller produkter som de marknadsför i sina kanaler.

Lite av hur ditt arbete ser ut:

  • Vi börjar veckan tillsammans och delar siffror, kunskap, utmaningar och hyllningar

  • Du kontaktar våra kunder och lär känna deras produkter och deras kommande lanseringar

  • Kontakten med influencerna eller deras representanter håller du i och tillsammans kommer ni på hur produkterna som visas upp på deras konton

 

För att lyckas i rollen som Junior Account Manager…

behöver du främst ha med dig personligheten, men också en del kunskap:

  • Du behöver vara kreativ och våga tänka nytt och innovativt

  • Vidare är du en stjärna på projektledning, och genom din nyfikenhet och sociala kompetens får du med dig andra

  • Du är en lagspelare och sätter alltid laget framför jaget och är en fena på att samarbeta med både interna och externa kontakter

  • Du drivs av aktivitet, siffror och tycker om att belönas därefter

  • Du är helt flytande i svenska, i såväl tal som skrift

  • Sist men inte minst så vill vi att du har en del kunskap kring sociala medier. Exempelvis har du roddat ditt eget mediala konto eller så har du gjort det som anställd

Vi på ProAd brinner för…

för digital kommunikation och förmedlar reklamplatser i både nischsajter, genom event och i samarbete med influencers. I takt med att uppmärksamheten från traditionella kanaler förflyttas erbjuder vi möjligheten att hänga med i utvecklingen genom att hjälpa företag och organisationer att synas i kanaler som verkligen ger resultat.

2021 omsatte vi 50 miljoner och 2022 räknar vi med att landa på ca 90 miljoner. Detta gör vi på ett gäng på 21 personer, så inte konstigt att vi är stolta över våra medarbetare. Vi är ett bolag med mycket ambition och driv, men glömmer aldrig att människan kommer först. Här bryr vi oss om varandra och har kul ihop. Vi växer så det knakar och i dagarna flyttar vi upp till översta våningen mitt i centrala Malmö till lokaler med grym utsikt och wow-känsla!

 Är du inte redan övertygad så läs mer om oss på https://proad.se/

För att söka rollen…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 7/7 2022. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar ProAd med Roi Rekrytering. Vid frågor om processen vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

För frågor kring företaget eller rollen är du även välkommen att kontakta magnus.noord@proad.se

Anställning hos: ProAd AB

Omfattning: heltid, med gemensam tid på kontoret tisdagar och fredagar

Start: enligt överenskommelse, efter sommaren

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!