Jurister/advokater med en framtid i Skåne sökes

Just nu söker vi på Trägårdh Advokatbyrå drivna jurister/advokater inom våra specialistområden som tröttnat på Stockholm, Göteborg eller en annan del av Sverige och som antingen vill återvända till Skåne eller som alltid drömt om att få bo och leva i Skåne.

Trägårdh Advokatbyrå är en resursstark och resultatorienterad affärsjuridisk advokatbyrå som, utöver att finnas i Skåne, kombinerar högkvalitativ juridisk rådgivning med affärsmässig insikt och förståelse. Vi kombinerar tung erfarenhet med ung kompetens. Våra specialområden är bolagsrätt, företagstransaktioner, arbetsrätt, fastighetsrätt, entreprenadrätt, kommersiell hyresrätt, tvistemål och insolvensrätt.

Du kommer till en advokatbyrå som värnar om sina anställda och som aktivt arbetar med en personlig och professionell utveckling. Atmosfären är prestigelös och vi arbetar tillsammans i team.

Vi är en modern advokatbyrå sett till kontorsmiljö, arbetsmiljö och arbetssätt. Vi sitter i nya fina lokaler i miljöcertifierade moderna byggnader nära centralstationerna i både Malmö och Lund. För närvarande är vi ca 40 personer på advokatbyrån.

Din ansökan:

För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Om du har frågor eller funderingar kontakta HR-ansvarig Ulrika Rosvall, ulrika.rosvall@tragardh.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

OBS! Känner du att du vill söka till oss fastän du redan är etablerad i Skåne går det förstås också bra.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Genom att skicka din ansökan till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i syfte för oss att utvärdera din ansökan och i syfte att fullfölja våra skyldigheter enligt lag. Rekryteringsverktyget till vilken du skickar din ansökan, hanteras endast av ett fåtal behöriga personer med sekretess i förhållande till tredje man och övrig personal på byrån.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!