Kalkylator till Jacob Lindh i Staffanstorp

Vi söker en teamspelare som vill växa med oss som bolag!

Gillar du att jobba med siffor och beräkningar? Motiverar det dig extra när det stämmer på sista raden och du får vara med och skapa lösningar? Vi söker en kalkylator som vill växa tillsammans med oss som bolag. Har du ambitionerna att utvecklas och ta mer ansvar, har vi möjligheterna för dig. Ju mer du tar för dig och ger, desto mer kan du växa och utvecklas! Detta är rollen för dig som vill vara en del av ett starkt sammansvetsat team som sätter laget före jaget!

Lokalisering: På vårt huvudkontor i Staffanstorp

I rollen som Kalkylator…

blir du en del av oss på Jacob Lindh AB, som är specialiserat på försäljning och byggnation av hallbyggnader. Vi arbetar med tre huvudinriktningar – lantbruk, ridhus och ridanläggningar samt industri- och lagerbyggnader. Vi projektleder och är ytterst ansvariga genom hela processen.

Vi är ett starkt sammansvetsat team på sex personer som tillsammans driver våra projekt i hamn. Din kompetens och ditt driv kommer därför att märkas stort, och här blir du en viktig hörnsten som är med och utvecklar bolaget och bidrar till tillväxt. Vi ser alltid laget före jaget, och för att trivas och växa hos oss är du en lagspelare ut i fingerspetsarna.

Några av dina spännande arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Stötta våra projektörer med underlag och beräkningar, så att de sedan kan ta vidare projektet och driva i hamn.

  • Vara ansvarig för offerter och upphandlingar som kommer till oss, genom att ta kontakt med kunderna för kompletterade frågor, ge hög service, samt följa upp.

  • Äga ansvaret för att prioritera bland på offerter och upphandlingar, samt svara på dessa. Då vi har ambitionen att sänka våra svarstider, samt höja servicen i kunddialogen, ser vi att din roll kommer göra stor skillnad och kan ta oss in på nya områden och marknader.

För att lyckas i rollen som Kalkylator…

önskar vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom byggnation, alternativt en arbetslivserfarenhet som väger upp. Framför allt så vill vi att du haft en likande roll sedan tidigare, men att du nu vill ta steget över till oss och vara med på en tillväxtresa tillsammans med ett starkt team där välmående och gemenskap är en central del av jobbet. För att trivas här så vill du vara i ett mindre bolag och ser det som en fördel, då din möjlighet att påverka är större och laget är som starkast!

Jacob Lindh är bolaget…

som drivs genom värderingarna Utveckling, Respekt, Ödmjukhet och Ansvar! Vi strävar efter att skapa en positiv byggprocess som är värd att minnas. Vi ägs och stöttas av Storskogen, vilket medför att vi som mindre bolag har fördelarna av att ha en stor organisation att luta oss mot. Vårt gemensamma mål är alltid att driva vårt företag på ett ansvarsfullt sätt för både miljö och de anställdas välbefinnande.

Om du inte redan är övertygad, utan vill veta mer om oss besök vår hemsida på

www.jacoblindh.se eller läs mer om våra ägare på www.storskogen.com.

För att söka rollen…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 30/9 2022. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. I den här rekryteringen samarbetar Jacob Lindh med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Anställning hos: Jacob Lindh

Omfattning: Från 75% till 100%, beroende på ditt önskemål

Start: enligt överenskommelse

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!