Key Account Manager

Uddevalla Energi söker en driven och engagerad Key Account Manager med positiv energi

Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. Hos oss är varje medarbetares delaktighet och ansvarstagande en viktig framgångsfaktor. Vi värdesätter en arbetsmiljö med mycket glädje och engagemang som ger oss energi att prestera vårt bästa. Genom att utvecklas som medarbetare utvecklar vi också vår verksamhet. Vi arbetar för en affärsmässig samhällsnytta och en hållbar stad.

Nu söker vi en Key Account Manager som vill vara en viktig del i vårt säljteam i en tid av utveckling. Våra produktområden är fjärrvärme, solceller, elhandel, laddning och fiber.

Vi söker dig som vill ge det där lilla extra och som delar vår ambition, drivkraft och kundfokus. Din energi är framtiden.

Dina främsta arbetsuppgifter

  • Försäljning och marknadsföring av bolagets olika produkter och tjänster till företag.

  • Planering och analys av din försäljning är en förutsättning för att lyckas i rollen.

  • Du vårdar kundrelationen hela vägen och en del av arbetet består i att bevara och utveckla relationen med befintliga kunder.

  • Delaktig i framtagande och uppföljning av försäljningsmål, visualisering av mål och ditt engagemang inspirerar att nå dem.

  • Genomförande av specifika säljprojekt och kampanjaktiviteter, processutveckling, affärsutveckling samt omvärldsanalys.

  • Som Key Account Manager rapporterar du direkt till försäljningschefen.

Som person är du affärsmässig, social, noggrann samt sälj- och resultatorienterad. Du tycker om att arbeta både operativt och strategiskt. Det är viktigt att du har lätt för att skapa och bibehålla relationer och att du har god kommunikativ förmåga. Du är också positiv och målinriktad, gillar utmaningar och självklart brinner för försäljning. Din förmåga att förstå kundernas behov och omsätta dem i attraktiva affärsförslag är ett krav i denna roll.

Du trivs i en värderingsstyrd verksamhet där professionell, engagerad, resurssmart och inkluderande är ledord i vardagen. För dig är det en självklarhet att komma till jobbet med engagemang och framåtanda.

Hos oss erbjuds du ett brett ansvar i ett engagerat energibolag som drivs av viljan att vara i framkant. Vi erbjuder dig en spännande framtid i ett bolag som satsar på miljön och sätter kunderna i främsta rummet. En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder vilket syns inte minst i våra regelbundna kund- och medarbetarundersökningar. Hos oss tar vi vara på varje medarbetares energi.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av företagsförsäljning.

  • Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi.

  • Tidigare erfarenhet från energibranschen är det meriterande.

Information om företaget finner du på vår hemsida www.uddevallaenergi.se. Har du några frågor om tjänsten kontakta försäljningschef Thomas Crusell 0522-58 07 40. Facklig representant för Vision, Thomas Georgiou 0522-58 08 99.

Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan senast 2022-01-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vid frågor om ansökningsprocessen kontakta SaraMarie Lundberg, HR-specialist, 0522-58 07 28.

Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. En väl sammanhållen koncern med verksamhet inom produktion och distribution av el, elhandel, fjärrvärme, energilösningar, fjärrkyla, pellets, entreprenadverksamhet, stadsnätsverksamhet, avfallsbehandling samt renhållning. Uddevalla Energi omsätter cirka 600 miljoner kronor och har 170 anställda. Verksamheten inleddes 1857 med gasverksrörelse för belysningsändamål. Uddevalla Energi AB ägs av Uddevalla kommun. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!