Köksbiträde 50% Raoul Wallenbergförskolan Sigtuna

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

RWS består idag av nio förskolor och fem grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Mariehäll, Sigtuna, Skokloster, Skövde, Solna och Uppsala men har en plan för att ytterligare etablera fler enheter kommande år. I vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är givetvis att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.

Raoul Wallenbergförskolan Sigtuna startade i augusti 2021 i nybyggda lokaler i Sigtuna stadsängar. Förskolan har 4 tvillingavdelningar förlagda i två plan. Vi har en stor ateljé där barn och pedagoger kan skapa tillsammans. Vi har en fin förskolegård i direkt anslutning till skogen och närhet till ett fantastiskt fint naturområde. Vi växer hela tiden och söker därför nya medarbetare.

Förskolans inriktning är språk, trygghet och hälsa. Vi tar hand om både våra kroppar och vår planet vilket betyder att vi är mycket utomhus och tränar grovmotorik, samarbete och uthållighet.  För att klara det behöver barnen bra mat. Maten som hämtas från Internationella Engelska skolan håller hög kvalité. Vi sopsorterar och har en ständig dialog med barnen om maten och matsvinn.  Vi har höga förväntningar på alla, på medarbetare på vårdnadshavare och på barnen. Utbildningen i förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande. Den ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn. Barnens dag på förskolan ska innehålla alla delar. Vi strävar efter att ha ett gemensamt förhållningssätt, att arbeta i små grupper och att satsa på en bra arbetsmiljö för både barn och pedagoger.

Uppdraget

Vi söker en medarbetare som har erfarenhet från skolkök eller liknande och med alla de förekommande arbetsuppgifterna i ett mottagningskök. Du behöver ha god kännedom om specialkost, livsmedelshygien, egenkontroll och ansvara för de regler som livsmedelslagstiftningen anger.

Arbetstiderna är måndag till fredag kl 10.00-14.00.

Det kan finnas möjlighet att arbeta i barngrupp för rätt person 1-2 h per eftermiddag.

Vem är du?

Du är flexibel, noggrann, effektiv och positiv, du gillar struktur och ordning och reda. Du har goda kunskaper i svenska.

Vi erbjuder dig:

·       Friskvårdsbidrag

·       Fria, pedagogiska luncher

·       En närvarande ledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med pedagogerna arbetar mot ambitiösa mål

Tjänsten som köksbiträde/barnskötare är en tillsvidareanställning på 50% med 6 månaders provanställning och med tillträde snarast eller senast 8 aug 2022.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Senast den 31 maj 2022 vill vi ha din ansökan. Rekrytering sker dock fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsterna som förskollärare inom RWF Sigtuna är du välkommen att kontakta rektor Anna Enell på e-post anna.enell@rws.se eller tfn 073-029 83 27.

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!