Kommunikationskonsult

Bra kommunikation gör skillnad. Narva är en ledande strategisk kommunikationsbyrå som hjälper företag och organisationer att hantera dagliga kommunikationsutmaningar i en snabbrörlig omvärld. Våra uppdragsgivare är både stora, börsnoterade bolag och mindre företag och organisationer, i många olika branscher. Med utgångpunkt i förtjänad uppmärksamhet sätter vi idén i centrum och skapar verklig förändring.

På Narva kommer du in i en dynamisk miljö som andas lika delar kreativitet och affärsskapande. Dina nya kollegor har olika bakgrund och expertområden vilket skapar stor potential för din egen utveckling. Du får snabbt eget ansvar och stora möjligheter att påverka din arbetsdag.

Vem är du?

Vi söker dig som är van att jobba fram kreativa kommunikationskoncept förankrade i insikt och strategi. Du är leveranssäker med känsla för detaljer och kvalitet. Vi tror att du har en bakgrund inom kommunikation, vana av nyhetsvärdering och medierelationer och kan rådge i kommunikationsfrågor.

Vi söker dig som är social, strukturerad och en flexibel lagspelare som gärna hugger i där det behövs. Du bör vara en ”doer” som är van att själv driva ditt arbete framåt även när tempot är högt. Du är nyfiken, vågar utmana och motiveras av att hitta de bästa lösningarna. Vi ser att du är en god kommunikatör med förmåga att lyssna in situationer och att du värdesätter ett nära samarbete med kollegor runtom i organisationen. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska, och kan identifiera det viktiga i sammanhanget. Vi tror att du har ett stort samhällsintresse och trivs i en fartfylld och dynamisk miljö där du får utrymme att lära och utvecklas.  

I rollen kommer du bland annat att:

  • Bygga relation och rådge uppdragsgivare i strategiska frågor

  • Projektleda uppdrag, både gentemot kund och arbetsgruppen internt på Narva

  • Arbeta i både pitcher och med medförsäljning av uppdrag

  • Scopa uppdrag (budget, tidplan, leverans och uppföljning)

Om Narva

Vi är en strategisk rådgivare och skapar innovativ kommunikation som bygger starka varumärken. Vi jobbar med välkända varumärken, men också mindre företag och organisationer. Narva erbjuder expertis inom bland annat finansiell kommunikation, hållbarhet, life science, kriskommunikation, marknadskommunikation och public affairs. Vi är cirka 70 medarbetare och har kontor i Stockholm och Göteborg.

Har du frågor om jobbet, kontakta Therese Lange på therese.lange@narva.se.

Urval sker löpande men vi vill ha din ansökan senast 2022-08-15

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!