Kommunikatör

Kommunikatör med fokus på innehållsproduktion

Ohlssons-koncernen har sedan starten 1998 vuxit från ett litet familjeföretag till en stor koncern med 700 anställda och 1,2 miljarder i omsättning. Familjekänslan finns kvar än idag och nu har vi glädjen att kunna välkomna fler till familjen.

Vi söker förstärkning av en duktig kommunikatör med fokus på innehållsproduktion. Kanske har du precis avslutat dina studier inom kommunikation och vill nu omsätta dina kunskaper i praktiken? Kanske vill du samtidigt vara en del av en spännande koncern med bolag inom flera olika branscher?

Nu har du chansen att jobba i en växande koncern med snabba beslutsvägar, varierande arbetsuppgifter och möjlighet att förverkliga dina idéer.  

Om tjänsten

I rollen som kommunikatör i Ohlssonskoncernen arbetar du enligt den övergripande kommunikationsstrategin för att driva varumärket framåt, samtidigt som du hjälper kollegor i organisationen med kommunikationsfrågor. Du kommer att rapportera direkt till koncernens kommunikationschef, som du även kommer att ha ett nära samarbete med.

Några exempel på förekommande arbetsuppgifter:

·         Producera innehåll till hemsidor, intranät, sociala medier och presentationer

·         Fota och filma samt enklare redigering av dessa

·         Skapa annonser i såväl traditionella som sociala medier

·         Skapa trycksaker – t.ex. skyltar, rollups, foldrar och dekaler

·         Vara ett kommunikativt stöd till kommunikationschefen och koncernens olika avdelningar

Program som Adobe Photoshop, InDesign, Premiere Pro och Office-paketet kommer att vara viktiga verktyg till dina dagliga arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har kunskap om Google (mer specifikt Google Ads och Analytics samt grundläggande SEO/SEM) samt ett öga för form och design.

Din profil

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom kommunikation, marknadsföring, digitala medier eller liknande.

För att lyckas i rollen bör du vara en duktig skribent och behärska det svenska språket fullt ut i tal och skrift. Du är noggrann, men förstår också vikten av att arbeta effektivt. Att anpassa kommunikationen efter målgrupp och situation är en självklarhet för dig.

Eftersom sociala medier är en naturlig del av din vardag har du en god förståelse för hur de fungerar och du har t.ex. bra koll på #, reels, influencers och stories.

Vårt erbjudande

Till sommaren flyttar vi in i koncernens nya och fräscha huvudkontor i Landskrona. Det är här du kommer att ha ditt kontor. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Förutom trevliga kollegor ingår förmåner som friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och erbjudande om förmånlig sjukvårdsförsäkring.  

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlighet, vilket kan komma att väga tyngre än tidigare erfarenhet och efterfrågade kunskaper.

Låter det som en roll som skulle kunna passa dig?

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-05-29. Vi tillämpar fortlöpande rekrytering så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid eventuella frågor får du gärna kontakta kommunikationschef Märta Bylow på marta.bylow@ohlssonsinvest.se eller 0700-30 65 85.

Varmt välkommen med din ansökan – vi ser fram emot att höra från dig!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!